Windows 10 kurulumu

d6d2dddrf

Centipat
Merhabalar, Windows 10 kurarken kuracağımız diski bazıları biçimlendirirken bazılari biçimlendirmiyor veya bazıları yeni secenegine tıklayıp ondan sonra kurarken bazıları hiç tıklamıyor, benim elime ulaşacak bilgisayarda 1TB HDD 256 GB SSD olacak ben ne yapmalıyım?

2. sorum ise Win 10 flash belleğini hazırladığım bilgisayarda sadece C diski olduğundan dolayı flash belleği D diski olarak görmüştü, FreeDOS bir cihaza Win 10 kurarken sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam sorun olmaz. Bu rehebere göre yapın.

UEFI olarak kuracaksanız. Diskler MBR desteklemez. Kuracağınız diski GPT biçimlendirmelisiniz.

Rufus'dan Boot ederken UEFI - GPT seçin. Kurarken de Windows kuracağınız diski biçimlendirin.
Bilgisayar freedos gerekli mi bicimlendirmek? Yanında hdd de var hddyi de mi biçimlendirmem gerek,ssdye kuracağim Windows'u.

Bilgisayar FreeDOS gerekli mi bicimlendirmek? Yanında HDD de var HDD'yi de mi biçimlendirmem gerek, SSD'ye kuracağim Windows'u.

Geç yazdığım için kusura bakmayın. SSD'ye kuramanız daha sağlıklı olacaktır. FreeDOS ise 2 diski de biçimlendirmeniz sağlıklı olacaktır.

Geç yazdığım için kusura bakmayın. SSD'ye kuramanız daha sağlıklı olacaktır. FreeDOS ise 2 diski de biçimlendirmeniz sağlıklı olacaktır.
SSD'ye kurdum, hddyi bilgisayar zaten kendisi ayarlamıştı. SSD'ye yeni dedim hepsini kullandım, işlem doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…