Windows 10 kurulumunda "0x80080570" hatası

Ozan Turan

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
"Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070570" hatasını alıyorum.

ISO dosyasını buradan indirdim ve şuan kullandığım bilgisayarda sorunsuz bir şekilde yüklenmişti. Masaüstü bilgisayarıma yüklediğimde bu hatayı alıyordum fakat C diskinin boyutunu azalttığım zaman indirme tamamlanmıştı. Fakat arama kısmı çalışmıyordu güncelleme hataları veriyordu ve bazı programları yükleyemiyordum WinRAR gibi. Format atmaya karar verdim bugün ve ne ettiysem beceremedim. Her türlü USB girişine taktım maksimum %95'e kadar ilerledi ve hata verdi. BIOS ayarlarıyla mı oynamam gerekiyor?

"Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070570" hatasını alıyorum.

ISO dosyasını buradan indirdim ve şu an kullandığım bilgisayarda sorunsuz bir şekilde yüklenmişti. Masaüstü bilgisayarıma yüklediğimde bu hatayı alıyordum fakat C diskinin boyutunu azalttığım zaman indirme tamamlanmıştı. Fakat arama kısmı çalışmıyordu güncelleme hataları veriyordu ve bazı programları yükleyemiyordum WinRAR gibi. Format atmaya karar verdim bugün ve ne ettiysem beceremedim. Her türlü USB girişine taktım maksimum %95'e kadar ilerledi ve hata verdi. BIOS ayarlarıyla mı oynamam gerekiyor?

Link yok bir de şimdi dene çok güncellemelerle çözülmüştür Windows 10 o zamanlar betadaydı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı