Windows 10 kurulumunda 1 disk eksik

datboi_batu

Hectopat
Daha fazla  
İlk kez bir FreeDOS bir bilgisayara Windows 10 kurulumu yapıyorum fakat Windows 10 kurmak istediğim konumu sorduğu zaman bilgisayar sadece 1 diski okuyor, ve kaybolan diskin HDD mi yoksa SSD mi olduğunu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? (iki disk de 1 TB olduğu depolama alanlarını karşılaştırarak bulamadım)
20220819_175252.jpg

Eğer kablolar düzgün takıldıysa şimdilik kurulumunu yapın daha sonra Search'a disk yönetimi yazın. Diski biçimlendirip veya bölüp gözükmesini sağlayabilirsiniz. Tekrar format atarsanız iki diskte gözükecektir. Bazen anakartlar yeni disk takıldığında eski diskin veri yolunu kapatıyor.

Eğer kablolar düzgün takıldıysa şimdilik kurulumunu yapın daha sonra Search'a disk yönetimi yazın. Diski biçimlendirip veya bölüp gözükmesini sağlayabilirsiniz. Tekrar format atarsanız iki diskte gözükecektir. Bazen anakartlar yeni disk takıldığında eski diskin veri yolunu kapatıyor.
Onu yaptıktan sonra tekrar format atmasına gerek kalmaz zaten.

BIOS üzerinden nasıl kontrol edebilirim?
Anakart modeliniz nedir? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım.

Bios dan baktığımda şu ekran çıktı karşıma.
16609216753565963512197298837500.jpg

Onu yaptıktan sonra tekrar format atmasına gerek kalmaz zaten.

Anakart modeliniz nedir? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
Anakartım MSI fakat biosa tekrardan girebildim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı