Windows 10 kurulumunda SSD gözükmüyor

ZerosGPros

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bugün bir sorun ile karşılaştım çözerseniz sevinirim. Bugün Windows 11'den Windows 10'a geçmek istedim fakat görüntüdeki gibi yazıyordu disk gözükmüyordu. Ne yapsam düzelir? Eski bir sistem kullanıyorum ve işlemcim 11. nesil değil eski sistemde bu nasıl düzeltilir? Bilgi verirseniz sevinirim.

11.jpg

Hocam maalesef o da olmadı galiba 2. seçeneği yapacağım başka seçenek kalmadı en çok sana ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hocam hangi cevabını çözüm olarak işaretleyeyim? Bir de hocam size gitmeden bir soru daha sorabilir miyim?

Tabiyki sorabilirsiniz, çözemediğim konu olduğu için işaretlemesenizde olur, benim için sorun değil.

Ekran görüntüsü 2025-04-12 211912.png

Hocam böyle bir şey var hocam bende o yüzden dün sıfırlamak istedim bu dün karşıma çıktı bazen CPU'nun %100 ünü bile kullanıyorlar hocam bunları da kapatsam PC'den ses gelmiyor bunlar nedir nasıl kurtulabilirim? Bazen PC kullanılamaz hale bile geliyor.

Eki Görüntüle 2468488

Hocam böyle bir şey var hocam bende o yüzden dün sıfırlamak istedim bu dün karşıma çıktı bazen CPU'nun %100 ünü bile kullanıyorlar hocam bunları da kapatsam PC'den ses gelmiyor bunlar nedir nasıl kurtulabilirim? Bazen PC kullanılamaz hale bile geliyor.

Ses driverini silip, driver pack ile yeniden yüklerseniz muhtemelen düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı