Windows 10 kurulumunda "An operating System wasn’t found" hatası

Gxraycing

Centipat
Diğer konulara da baktım boşa konu açmamak için ama herkes Boot menüsünü yanlış yapmış. Benim sorunum Windows 10 merhaba ile USB'yi Windows 10 kurulum USB'si yaptım. Şu anda Athlon 3000G işlemci B450M S2H anakart kullanıyorum. Eski sistemimdeki HDD'yi bu sisteme taktım ve o HDD'yi sıfırlamama gibi bir hata yaptım. O sistemimde i3 2100 CPU ve H68 Pegatron anakart vardı. Sizce "an operating System wasn’t found" yazısının nedenini HDD'yi sıfırlamamış olmammı. Sorun sıfırlamamış olmamsa çözüm nedir?

Uefiyi de denerim de uefi yaptım ve önyükleme güvenliğini devre dışı bırak diye bir hata almıştım
Secure Boot açık ise öyle bir hata vermesi normal, Secure Boot'u kapatın.
Eski i3 işlemcimin driveri vardı harddikkimde ve aldığim hatanın türkçesi bazı driverları silmeniz gerekiyor gibi bişeydi.
O nasıl hataymış ya? İlk defa duydum :D.

Gelen yazı bu
An operating system wasn't found.Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system.
Türkçeside:
İşletim sistemi bulunamadı İşletim sistemi içermeyen sürücülerin bağlantısını kesmeyi deneyin.
Secure Boot açık ise öyle bir hata vermesi normal, Secure Boot'u kapatın.

O nasıl hataymış ya? İlk defa duydum :D.
Secure bootu biostan kapatıyoruz dimi

Gelen yazı bu
An operating system wasn't found.Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system.
Türkçeside:
İşletim sistemi bulunamadı İşletim sistemi içermeyen sürücülerin bağlantısını kesmeyi deneyin.
Elinde başka bir bilgisayar var mı acaba? Eğer varsa diskini o PC'ye takıp oradan sıfırlayabilirsin, şu an neden öyle olduğunu anlayamadım. Kesin olarak flash bellekten boot olmuyor mu yani?

Elinde başka bir bilgisayar var mı acaba? Eğer varsa diskini o PC'ye takıp oradan sıfırlayabilirsin, şu an neden öyle olduğunu anlayamadım. Kesin olarak flash bellekten boot olmuyor mu yani?
Evet boot ettim ilk sıraya flashı aldım win 7 cd vardı onu denedim ilk sıraya hdd'yi aldım olmadı.Elimde başka pc yok ama internet kafeden rica edebilirim.
Securty device support eneble den disable yaptım.secure boot bulamadım

Evet boot ettim ilk sıraya flashı aldım win 7 cd vardı onu denedim ilk sıraya hdd'yi aldım olmadı.Elimde başka pc yok ama internet kafeden rica edebilirim.
Öyle yaparsanız iyi olur. Nedenini anlamadığım bir şekilde flash bellekten de boot etmenizi engelliyor, çünkü flash'a ISO'yu düzgün yazdığınızdan eminsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı