Windows 10 kurulumunda "An operating System wasn’t found" hatası

Öyle yaparsanız iyi olur. Nedenini anlamadığım bir şekilde flash bellekten de boot etmenizi engelliyor, çünkü flash'a ISO'yu düzgün yazdığınızdan eminsiniz.
Düzgün yazdıma eminim çünkü hdd'yi söküyorum win10 kurulum ekranı gelene kadar win 10 kurulum ekranı geliyor harddiski takıyorum(pc açıkken) ve windows türkçe klavye falan filan diyip ileri gidiyorum kuracağim yeri harddisk seçiyorum tamam diyorum ama bu diske windows kurulamıyor diyor.Tekrar söylüyorum eski harddiskim bu ve i3 2100 işlemcili eski sistemimden sıfırlamadan aldım buna taktım sorununbu olmadığından eminmisiniz.

Düzgün yazdıma eminim çünkü hdd'yi söküyorum win10 kurulum ekranı gelene kadar win 10 kurulum ekranı geliyor harddiski takıyorum(pc açıkken) ve windows türkçe klavye falan filan diyip ileri gidiyorum kuracağim yeri harddisk seçiyorum tamam diyorum ama bu diske windows kurulamıyor diyor.Tekrar söylüyorum eski harddiskim bu ve i3 2100 işlemcili eski sistemimden sıfırlamadan aldım buna taktım sorununbu olmadığından eminmisiniz.
HDD boot etmenizi engelliyor nedense, anlayamadım. Başka bir bilgisayarda sıfırlarsanız sorun çözülür bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı