Windows 10 kurulumunda mavi ekran hatası

woodlive

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Ben MSI H410 model bir anakart aldım ve BIOS'unu güncelledim. Microsoft'un sitesinden flash belleğe kurulum USB'si yapıyorum ve bunu bugüne kadar bütün bilgisayarlarda sorunsuz kullandım. Fakat bu anakartta BIOS ayarı mı yapamadım, USB mi uyumsuz nedir anlayamadım. Bir ayar ile Windows 10 kurulum ekranı açılmadan önceki mavi Windows logosu çıkıyor ve altta yuvarlak dönüyor duruyor ve en son mavi ekran hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan, beni yönlendirebilecek veya tavsiyede bulunabilecek biri var mı? Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

mavi ekran hatası değil başlık değişmiş, konu tam olarak açıkladığım gibi. windows10 kurulumu yapamıyorum windows logosu geliyor dönüp duruyor saatlerdir uğraşıorum :(
şuan rufus ile microsoftun sitesinden indirdiğim isoyu ntfs olarak tekrar deneyeceğim.
rufusta mbr ntfs olarak yazdırmıştım, anakart biosunda csm seçince windows logosu geliyor ve orada kalıyor, uefi yapınca pro series yazıyor orada kalıyor. şimdi gpt fat32 yazdırmayı deneyeceğim tekrar. olanları yazacağım
denedim ve uefi olarak windows logosu bile gelmiyor + csm seçince de yine bir süre windows logosu çıkıyor altta daireler dönüyor ve bir süre sonra windows logosu gidiyor fakat daireler dönmeye devam ediyor. kitlendim kaldım şuan, deneyecek birşeyim kalmadı :(
SORUNU ÇÖZDÜM.. bilgisayara 240gb ss ve 1tb sabit disk bağlıydı, sabit diski çıkardım ve windows logosunda birkaç saniye bekledikten sonra kurulum ekranım geldi ve sorunsuz kurulumu yaptım. Böyle bir problem yaşayan olursa inşallah işine yarar. yine de ilginize teşekkür ederim. iyi forumlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı