Çözüldü Windows 10 kurulumunda Rufus engellendi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullah4670

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 kurarken Rufus'un artık engellendiğini duydum, gerçek mi? Gerçekse başka nereden kuracağız veya düzeltirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus içerisinden ISO indirmek bence çok gerekli olmayan bir şey, normal Microsoft'un sitesinden indirin işte. Rufus'un amacı USB belleğe ISO dosyasını yazmak.

Rufus'la yazılıyor. Microsoft'un niye böyle bir şey yaptığını merak ettim açıkçası. Kendi yüklettiği eski sürüm oluyor.

Hayır, eski sürüm olmuyor. 21H2 güncel Windows 10 ISO dosyası yüklüyor işte Windows'un kendi aracı. Derleme'nin illa güncel sürümünü koyacak diye bir şey yok.

21H2 ama kurduktan sonra bir ton güncelleme yapıyor.

Rufus da zaten 21H2'in ilk çıktığı sürümünü indiriyor aynı Microsoft'un verdiği gibi. Bu siteye de bakabilirsin, aynı olay.

Rufus da zaten 21H2'in ilk çıktığı sürümünü indiriyor aynı Microsoft'un verdiği gibi. Bu siteye de bakabilirsin, aynı olay.

ben uupdump kullanıyorum iso indirmek için. Orası engellendimi bilmiyorum.

Evet engellendi. Başka alternatif yollar var mı bilmiyorum. Sitesini kullanacaksınız mecburen.

Hocam sizin vermiş olduğunuz bilgiyi düzelteyim ufak hata yapmışsınız Rufus ile ISO indirirseniz onda sıkıntı vardı USB hazırlamada bir sorun yok.
@Leon Dayı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı