Windows 10 kurulumunda siyah ekranda kalıyor

ALMACIK

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 yüklü bilgisayara Windows 10 kurarken siyah ekranda kalıyor. USB'den başlattığımda Windows logosu hemen çıkıp kayboluyor ve siyah ekranda kalıyor. Sol üstte tire işareti yanıp sönüyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Windows 8.1 yüklü bilgisayara Windows 10 kurarken siyah ekranda kalıyor. USB'den başlattığımda Windows logosu hemen çıkıp kayboluyor ve siyah ekranda kalıyor. Sol üstte tire işareti yanıp sönüyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Efendim kaç bit kulanıyorsun 64 veya 32 Bit mi ya da marka ne? Çok yüksek Windows 10 kurulum yaptırma Windows 10 Home Edition kur sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bilgisayarınız UEFI bir BIOS sahibi değilse ve diski yazarken UEFI olarak yazdıysanız böyle olabilir. Rufus ile yazıyorsanız ve UEFI olarak yazdıysanız muhtemelen GPT olarak yazmışsınızdır. Onu MBR'ye çevirin.

Eğer bilgisayarınız UEFI bir BIOS sahibi değilse ve diski yazarken UEFI olarak yazdıysanız böyle olabilir. Rufus ile yazıyorsanız ve UEFI olarak yazdıysanız muhtemelen GPT olarak yazmışsınızdır. Onu MBR'ye çevirin.

Bilgisayar eski, UEFI değil. ISO dosyasını MBR olarak yazdırdım.

Daha kurulum ekranına gelemiyorum.

Windows 8 başlangıç onarma yap önceki sürekli F8 tekrar tekrar hızlı basacaksın gelişmiş seçenekler ekrana gelecek onarma yapacaksın.

Benim de aynı ekranda sorun oldu çözümü bunu yaptırdım. Windows 10 kurulum Microsoft sitesinde setup indim sonra kurulum yaptım bunu yapmalısın.

Tire işareti yanıp sönerken biraz bekle devamı gelmesi lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı