Merhabalar, MSI GL62M 7RDX laptopum var. Performans yetersizliğinden SSD taktım, SSD'yi görmede sıkıntı yok ancak format atmak istediğimde gene harddiske Windows yükleniyor ancak ben SSD'ye yüklenmesini istiyorum. Çözümü bilenlerden cevabı almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Dostum ben bios vs. hiç uğraşmazdım sök HDD'yi sadece SSD kalacağı için formatını at. HDD'yide verilerini kurtardıktan sonra biçimlendirirsin mis gibi olur.
Dostum ben bios vs. hiç uğraşmazdım sök HDD'yi sadece SSD kalacağı için formatını at. HDD'yide verilerini kurtardıktan sonra biçimlendirirsin mis gibi olur.
Windows'un ISO sunu indirip, kurlum USB'si ile temiz kurulum yapmanız gerekecektir. Kurulum yaparken kurulum yerini soracaktır, SSD'yi seçip devam edeceksiniz
Çok teşekkürler hemen deniyorum. @Mehmettrgt1 Kullanım kılavuzunda "Sabit diskler ve katı hâl disklerinin değiştirilmesi için lütfen yetkili bayiye veya servis merkezine danışın." yazıyor.
Bugün 16 gb usb aldım ve kurulumu yaptım ancak şuan bilgisayarda 2 tane win 10 oldu açılırken soruyor SSD'ye yüklediğime tıkladığımda açmıyor nasıl silebilirim diğerini ?
SSD nin sürücü kaç olduğunu bulup SSD nin olduğu her bölümü biçimlendirip ayrılmamış alan yapacaksınız. İşletim sistemini SSD ye kuracaksınız(İsterseniz HDD yide biçimlendirebilirsiniz) bilgisayar açılırken SSD den boot etmesi için biostan 1. sıraya SSD yi koymanız gerekecektir.
Hocam içinde önemli bir veri yoksa attığınız resimde ne gözüküyorsa silin Ssd'nin hangi sürücü olduğunu bulun, ona windows'u kurun. bios üzerinden bakabilirsin veya disk boyutundan anlayabilirsin