Windows 10 Kurulumunu SSD'ye Yapma

'TeQuila

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bankacı
Merhabalar, MSI GL62M 7RDX laptopum var. Performans yetersizliğinden SSD taktım, SSD'yi görmede sıkıntı yok ancak format atmak istediğimde gene harddiske Windows yükleniyor ancak ben SSD'ye yüklenmesini istiyorum. Çözümü bilenlerden cevabı almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Dostum ben bios vs. hiç uğraşmazdım sök HDD'yi sadece SSD kalacağı için formatını at. HDD'yide verilerini kurtardıktan sonra biçimlendirirsin mis gibi olur.
Dostum ben bios vs. hiç uğraşmazdım sök HDD'yi sadece SSD kalacağı için formatını at. HDD'yide verilerini kurtardıktan sonra biçimlendirirsin mis gibi olur.

Çözüm
Çok teşekkürler hemen deniyorum.
@Mehmettrgt1 Kullanım kılavuzunda "Sabit diskler ve katı hâl disklerinin değiştirilmesi için lütfen yetkili bayiye veya servis merkezine danışın." yazıyor.

Son düzenleme:
Bugün 16 gb usb aldım ve kurulumu yaptım ancak şuan bilgisayarda 2 tane win 10 oldu açılırken soruyor SSD'ye yüklediğime tıkladığımda açmıyor nasıl silebilirim diğerini ?

399818

Hangisini biçimlendirmem gerek

Dosya Ekleri

• 61236FE3-9D48-4CAA-B341-42C52B7586A9.jpeg
    61236FE3-9D48-4CAA-B341-42C52B7586A9.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 53
SSD nin sürücü kaç olduğunu bulup SSD nin olduğu her bölümü biçimlendirip ayrılmamış alan yapacaksınız. İşletim sistemini SSD ye kuracaksınız(İsterseniz HDD yide biçimlendirebilirsiniz) bilgisayar açılırken SSD den boot etmesi için biostan 1. sıraya SSD yi koymanız gerekecektir.

Hocam içinde önemli bir veri yoksa attığınız resimde ne gözüküyorsa silin Ssd'nin hangi sürücü olduğunu bulun, ona windows'u kurun. bios üzerinden bakabilirsin veya disk boyutundan anlayabilirsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı