A arthas981 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni bir HDD aldım ancak bir türlü format atamadım. 2-3 saattir uğraşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba arkadaşlar, yeni bir HDD aldım ancak bir türlü format atamadım. 2-3 saattir uğraşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #2 System'e tıklayın sonra Delete tuşuna basın, sonra System'e tıklayıp Next'e tıklayın. Artı 0 Eksi
KS KS A arthas981 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #3 1 TB olan HDD'me kurmak istiyorum Windows'u ama. EZH dedi: System'e tıklayın sonra delete tuşuna basın, sonra System'e tıklayıp Next'e tıklayın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
1 TB olan HDD'me kurmak istiyorum Windows'u ama. EZH dedi: System'e tıklayın sonra delete tuşuna basın, sonra System'e tıklayıp Next'e tıklayın. Genişletmek için tıkla...