Windows 10 kurulurken "NTFS_FILE_SYSTEM" hatası almak

exculleq

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston Beast CL32 6400MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000
Ekran kartı
RTX 4070 Super
Anakart
MSI B650 Pro Gaming
İşlemci
Ryzen 7 7700X
Arkadaşlar sistemim yeni. USB'den tek RAM takılı iken başlatıyorum fakat mavi ekran veriyor. NTFS_FILE_SYSTEM hatası alıyorum. Sorun neden kaynaklı olabilir?

@exculleq RAM'i farklı slotta deneyin. RAM testi yapın:

Merhaba.

NTFS_FILE_SYSTEM hatasının RAM ile pek bir bağlantısı yoktur. ISO yazdırdığınız flaş belleği değiştirip tekrar deneyiniz.

Yine hata alındığı taktirde diske tarama yapılması gerekecek.

@turko35408 hocam bu kategoride 3 yıllık deneyimim mevcut. Bu hata koduyla RAM'in bağdaştığı 1 tane konu varsa görmüşümdür.

Merhaba.

NTFS_FILE_SYSTEM hatasının RAM ile pek bir bağlantısı yoktur. ISO yazdırdığınız flash belleği değiştirip tekrar deneyiniz.

Yine hata alındığı taktirde diske tarama yapılması gerekecek.

@turko35408 hocam bu kategoride 3 yıllık deneyimim mevcut. Bu hata koduyla RAM'in bağdaştığı 1 tane konu varsa görmüşümdür.

Hocam aynı USB ile eski sistemime aynı kurduğum ISO'dan Windows'u formatladım USB de bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

BIOS sürümün nedir? Bir de Windows 11 ile dene bir ihtimal diskte de sorun olabilir ama ilk dediklerimin cevabını alayım.

E7E26AMS.1D0 hocam ilk başta Windows 11 ile denedim olmadı Windows 10 kurmaya çalıştım yine olmadı ardından Linux kurdum diski görüyor BIOS'da ama anlamadım neden Windows kurulmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00