Windows 10 Laptop Kulaklık Mikrofonunu Kullanamama Sorunu

Dostum bende konuyu hortlattığım için özür dilerim ama sadece teşekkür etmekti amacım çok sağ ol.

Dün Rampage RM K27 X-jammer mikrofonlu oyuncu kulaklığını satın aldım bende bir laptop kullanıyorum ve sadece bir adet jak girişi var kulaklıkta da öyle ama taktığımda kulaklıkta bir sorun olmazken mikrofon hiçbir şekilde gözükmüyor sadece laptopun kendi mikrofonu gözüküyor ve çalışıyor dediğiniz tim şeyleri bende denedim ama lakin hala mikrofon gözükmüyor kısaca aynı sorun bende de var bunun bir çözümü var mı siz nasıl bir yol izlediniz?

Arkadaşlar bu olayı çözebilen yok mu hala?
Lütfen yardımcı olun bütün forumları gezdim ve bir de para verdim o kadar kulaklığa mikrofonu var diye ama bir işe yaramıyor. Şu an bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorun vardı ki çözene dek bu sefer de sesim kendime geliyor. Laptop kullanıyorum, ama mikrofonu olayını çözdüm.

Merhaba yazdıklarınızın birebir aynısını yaşıyorum kulaklığımın mikroonu bir türlü algılanmıyor. Bir çözüme ulaşabildiniz mi acaba? Yardımcı olursanız çok sevirinrim.

Çözebildiniz mi? Ben de bugün "Rampage K29" aldım aynı problemi yaşıyorum.

Son düzenleme:

Aynı sorun bende de var kulaklığın veya bilgisayar USB portalının hassasiyeti bozulmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…