Windows 10 laptopa sürücler nasıl yüklenir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar eskiden laptopumda W11 kullnırdım fakat bir kararla Windows 10'a geçtim 3 4 gün oldu performans olarak cidden daha iyi oldu fakat bazı sürücülerim inmedi. HP Victus kullanıyorum ve sürücüleri indirmek istediğimde işletim sistemi olarak sadece W11 gösterdiği için sürücüler yüklenmiyor. Touchpad ve hoparlör çalışmıyor ve laptopu okulda kütüphanede vs kullandığım için benim için sıkıntı yaratıyor yardımcı olur musunuz?

Tam olarak modeli nedir HP Victus mu sadece modelinizin adı.

Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atar mısın?
Pc de ekran fotoğrafı alamadım telefondanda çekince fazla kaliteli diye yüklemedi . Muhtemelen ordaki ögeleri güncelleştirmem gerektiğini söyleyeceksin denedim bende ama hepsi güncel görünüyor

PC de ekran fotoğrafı alamadım telefondanda çekince fazla kaliteli diye yüklemedi. Muhtemelen oradaki ögeleri güncelleştirmem gerektiğini söyleyeceksin denedim bende ama hepsi güncel görünüyor.

Ekran alıntısı aracını kullanın.

Kendi sitesinde yoksa baska sitelerden indirmenizi tavsiye etmem ama şunu yapın yarın HP arayın cok ilgileniyorlar yardımcı olurlar mutlaka.
Whatsaptan yazdım dönüş sağlandı w10 eski sürüm vs dendi bişi yapamıyoruz w11 geçin dedi ama yarın bi aramayı deneyeceğim teşekkür ederim

Ekran alıntısı aracını kullanın.

WhatsApp'tan yazdım dönüş sağlandı Windows 10 eski sürüm vs dendi bir şey yapamıyoruz W11 geçin dedi ama yarın bir aramayı deneyeceğim teşekkür ederim.

BIOS guncellemesine kadar her seyi artik Windows 11 ile yapar cok performans etkilemiyoraa bence de Windows 11'e dönün.

WhatsApp'tan yazdım dönüş sağlandı Windows 10 eski sürüm vs dendi bir şey yapamıyoruz W11 geçin dedi ama yarın bir aramayı deneyeceğim teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2380158

HP'nin sitesinde sürücüler direkt Windows 11 uyumlu zaten. Bu yüzden driver sorunu yaşıyor gibisiniz. Direkt Windows 11 kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…