Windows 10 legacy kurulumda SSD görünmüyor

Ricky Quaresma

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia GTX 950M ve İntel HD Graphics 620
İşlemci
i7 7. Nesil(7500U)
Windows 11'i denedik eskiye geri dönelim 10 kuralım dedim bu hatayla karşılaştım tiki kaldırınca da herhangi bir şey değişmiyor yardım edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-10-22 at 20.23.16.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 68
Bugün olmaz ama yarın hastane çıkışı olabilir. Şimdi bir iki dakikada bir sorgulama yapacaktık çok kısa.

CMD ekranı açılınca önce diskpart yazıp enter yapacaksın sonra list disk yazıp enter yapacaksın ve orada çıkanı resim çekip buraya atacaksın o kadar.

Tamamdır hocam bir yapıp geliyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-10-22 at 21.14.48.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Disk MBR yani GPT değil. Bu durumda bu diske MBR önyüklemeli Windows atılır. Disk görünüyor ve çok dolu gibi. Diskin içinde bilgi varsa gidebilir bazı aşamadan sonra bu şekilde ilerlemeden önce BIOS'a gidip boot bölümünden UEFI açıksa kapatmak veya o seçeneği UEFI and Legacy yapma seçeneği varsa öyle yapıp denemek lazım.

Aynı sorun bende de vardı. USB'ye Ubuntu ISO yazdır. Yedek bilgisayar yoksa androidde de iso yazdırılabiliyor OTG'den. Ubuntu canlı açığp Shift+Ctl+T ve
Bash:
lspci
ile sürücünün marka modelini öğrebilirsin. Windows USB'sine internetten bulduğun bu sürücüleri yükle. Kurulumda seçerek devam edebilirsin .

fazla değil hocam buradan da ss atabilirim 260 gb boş alanım var.

Buyurun hocam.

Dosya Ekleri

• image_2023-10-22_212929051.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…