Windows 10 UEFI Kurulumda Sonrası Donanımlar Görünmüyor

erangle

Kilopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1525339746
Z270H anakartım, i7 7700K işlemcim var. UEFI flash bellekten format atmayı denedim her zamanki gibi ancak sürümü seçip dosyaları yükledikten sonra yani her şey tamamlandıktan sonra bilgisayar yeniden başladı. O arada flashı çıkardım ve BIOS'a girdim Boot menüden Windows Boot'u ilk sıraya almak için ancak Windows Boot seçeneklerde yoktu.

Ben de SSD'yi ilk sıraya koyup kayıt edip çıktım. Bilgisayar açıldığında internet yoktu, aygıt yönetisinde ise ekran kartım, işlemcim ve RAM'leri görmüyordu. Hala daha görmüyor. Kararsız çalışıyor. Masaüstünde sağ tık yaptığımda 5-10 saniye gecikmeli açılıyor. Harici Wifi cihazımı bağladım internete bağlanıp driverları halletmek için ancak onu da görmüyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalar kopyalandıktan sonra süreç bitmiyor. Cihazlar ayarlanıyor ve gerekli ayarlamalar yapılıyor.
USB'yi çıkartmadan ve BIOS'tan herhangi bir boot ayarı yapmadan devam edin.
USB'yi boot menüsünden seçip boot ederek kuruluma başlayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı