Windows 10 lisans anahtarı başka bilgisayarda kullanılabilir mi?

Daha fazla  
SağlamLisans internet sitesinden lisans anahtarı almak istiyorum. Aldığımda ve şu anki bilgisayarım için kullandığımda hakkım sadece aynı bilgisayar için mi geçerli, yoksa kasayı, parçaları falan değiştirsem veya sıfırdan bir bilgisayar alsam onun için de kullanabilir miyim?

Sağlamlisans internet sitesinden lisans anahtarı almak istiyorum. Aldığımda ve şu anki bilgisayarım için kullandığımda hakkım sadece aynı bilgisayar için mi geçerli, yoksa kasayı, parçaları falan değiştirsem veya sıfırdan bir bilgisayar alsam onun için de kullanabilir miyim?

Aldığın key Retail key ise aynı anda olmamak üzere istediğin kadar farklı bilgisayarlarda kullanabilirsin lakin OEM key ise anakarta kazınır harici bir sistemde kullanamazsın.

Sağlamlisans internet sitesinden lisans anahtarı almak istiyorum. Aldığımda ve şu anki bilgisayarım için kullandığımda hakkım sadece aynı bilgisayar için mi geçerli, yoksa kasayı, parçaları falan değiştirsem veya sıfırdan bir bilgisayar alsam onun için de kullanabilir miyim?

Diğer PC için HWID yöntemiyle anakarta kalıcı ücretsiz lisans alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı