Windows 10 lisans anahtarı satın almak için site önerisi

Merhababa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 Home OEM ürün anahtarı arıyorum, hangi siteden almalıyım lisansı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçükçekmecede atakent bilişim var ben oradan indirdim istersen oradan indirebilirsin (50TL)

Arkadaşlar bir yerden 20 TL ye gördüm fakat Home'dan Pro'ya geçiş için kullabılıyormuş, benim sistemimde Home etkin ddğil ben bu ürünü nasıl kullanabilirim?

Google'a yazınca bir sürü site çıkıyor. Ben e-ptt avm'den almıştım sanırım pro olanı 10 tl

Arkadaşlar bir yerden 20 TL ye gördüm fakat Home'dan Pro'ya geçiş için kullabılıyormuş, benim sistemimde Home etkin ddğil ben bu ürünü nasıl kullanabilirim?

Gittigidiyor üstünden Home sürüm satın aldım bana da Home'dan PRO'ya geçiş için Key yolladılar. Satıcı ile görüştüm ve iade ettim. Yani onun dediğine göre bunu kullanamıyorsun. Home sürüm PRO'ya göre maalesef pahalı tedarik edilmediği için.

Maalesef bende öyle yaptım,ürün anahtarı filan yolladı ama etkinleştiremiyorum.İade etmek istediğimi söyledim ve bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…