Windows 10 lisans anahtarı satın almak için site önerisi

Merhababa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 Home OEM ürün anahtarı arıyorum, hangi siteden almalıyım lisansı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir yerden 20 TL ye gördüm fakat Home'dan Pro'ya geçiş için kullabılıyormuş, benim sistemimde Home etkin ddğil ben bu ürünü nasıl kullanabilirim?

Arkadaşlar bir yerden 20 TL ye gördüm fakat Home'dan Pro'ya geçiş için kullabılıyormuş, benim sistemimde Home etkin ddğil ben bu ürünü nasıl kullanabilirim?

Gittigidiyor üstünden Home sürüm satın aldım bana da Home'dan PRO'ya geçiş için Key yolladılar. Satıcı ile görüştüm ve iade ettim. Yani onun dediğine göre bunu kullanamıyorsun. Home sürüm PRO'ya göre maalesef pahalı tedarik edilmediği için.

Gittigidiyor üstünden Home sürüm satın aldım bana da Home'dan PRO'ya geçiş için Key yolladılar. Satıcı ile görüştüm ve iade ettim. Yani onun dediğine göre bunu kullanamıyorsun. Home sürüm PRO'ya göre maalesef pahalı tedarik edilmediği için.
Maalesef bende öyle yaptım,ürün anahtarı filan yolladı ama etkinleştiremiyorum.İade etmek istediğimi söyledim ve bekliyorum .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı