Ev kullanıcıları için Home öneriliyor çünkü Pro sürümün içinde iş insanları için ekstra özellikler bulunuyor ve bu özellikler de bunları kullanmayacak kişinin bilgisayarını arka planda çalışarak yoruyor tabii ki sistemi iyiyse Pro alması daha mantıklı.50 TL'ye Pro var.
![]()
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Ev kullanıcıları için Home öneriliyor çünkü Pro sürümün içinde iş insanları için ekstra özellikler bulunuyor ve bu özelliklerde bunları kullanmayacak kişinin bilgisayarını arka planda çalışarak yoruyor tabii ki sistemi iyiyse Pro alması daha mantıklı.
Hocam haklısınız, PC yorulsun istemiyorum bu yüzden Home istiyorum.Ev kullanıcıları için Home öneriliyor çünkü Pro sürümün içinde iş insanları için ekstra özellikler bulunuyor ve bu özellikler de bunları kullanmayacak kişinin bilgisayarını arka planda çalışarak yoruyor tabii ki sistemi iyiyse Pro alması daha mantıklı.
Hocam haklısınız, PC yorulsun istemiyorum bu yüzden Home istiyorum.
Uzun vadeli düşünün hocam.Arada Max 5 FPS fark eder abartmayın neredeyse aynı şey.
Uzun vadeli düşünün hocam.
Tamam hocam.Yine aynı şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.