Windows 10 lisans uyarısı

İnternet'te 30-40 TL'ye retail keyler var onlardan al lisansla ama formatlarsan gidebilir.

@Prime777, sen KMSpico kullanmayı öneriyor musun?

Önermiyorum, asla güvenli değil. CMD ile KMSpico serverlarına bağlanan yöntem de güvenli değil. Ben daha çok korsan elle girilen Retail lisans kullanmayı güvenli buluyorum ancak o da sıkıntı çıkartabilir. Bu yüzden her ne kadar tamamı orijinal lisans olmasa bile ucuza Windows lisansı satan yerlerden almak daha mantıklı.

İnternet'te 30-40 TL'ye Retail keyler var onlardan al lisansla ama formatlarsan gidebilir.

Hayır, gitmez. Format atınca lisansınız suya düşmez.

Şimdi ben Windows 10 OEM Key mi alacağım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-03 154131.png
    21,2 KB · Görüntüleme: 42
@SyLaS61 almanız iyi olur. Zaten pahalı değil. Rahat edersiniz.

Şimdi ben Windows 10 OEM key mi alacağım?

Etkinleştirme hizmeti dediğine göre KMSpico ile mi yaptınız? OEM ve Retail almak sizin tercihinize kalmış. OEM lisans, anakarta gömülür ve kaybolmaz. Retail lisans, Microsoft hesabına bağlanır ve kaybolmaz. Yerel hesap kullanıyorsanız Retail lisansınızı unutmayın, tekrar girerek etkinleştirirsiniz.

Hocam ben PC'yi normal Windows'tan sıfırladım.

Windows'u ayarlardan sıfırlayınca KMSpico tam olarak silinmiyor. CMD'ye kodlar yazarak kayıt defterinden ve Windows üzerinden lisansı silmeniz lazım. Ondan sonra KMSpico'yu Revo Uninstaller gibi araçlar ile kaldırıp, üstüne antivirüs ile tarama yapıp, tekrar sıkıntı çıkarsa bu sefer temiz kurulum yaparsanız kurtulmuş olursunuz.

Attığım link nasıl peki hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…