Ben öneremem, pek bilgim yok. Ben olsaydım crack'lerdim.Site önerebilir misiniz alınacak?
@Prime777 , sen KMSpico kullanmayı öneriyor musun?
Ben öneremem, pek bilgim yok. Ben olsaydım crack'lerdim.Site önerebilir misiniz alınacak?
İnternet'te 30-40 TL'ye retail keyler var onlardan al lisansla ama formatlarsan gidebilir.PC'yi sıfırladıktan sonra bu gelmeye başladı. Nasıl Pro'ya yükseltebilirim? Ya da yükseltmeye gerek yok mu? Home versiyonunda kalsam bir zararı falan olur mu? Performans kaybı falan ya da PC açılmama gibi. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 1505713
@Prime777, sen KMSpico kullanmayı öneriyor musun?
İnternet'te 30-40 TL'ye Retail keyler var onlardan al lisansla ama formatlarsan gidebilir.
Şimdi ben Windows 10 OEM key mi alacağım?
Şimdi ben Windows 10 OEM key mi alacağım?
Hocam sanırım KMSpico kullanıyorsunuz. Kullanmayın Retail keylere geçin KMSpico hiçbir zaman asla önermeyiz.
Hocam ben PC'yi normal Windows'tan sıfırladım.
Attığım link nasıl peki hocam?Windows'u ayarlardan sıfırlayınca KMSpico tam olarak silinmiyor. CMD'ye kodlar yazarak kayıt defterinden ve Windows üzerinden lisansı silmeniz lazım. Ondan sonra KMSpico'yu Revo Uninstaller gibi araçlar ile kaldırıp, üstüne antivirüs ile tarama yapıp, tekrar sıkıntı çıkarsa bu sefer temiz kurulum yaparsanız kurtulmuş olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.