Windows 10 lisans uyarısı

Attığım link nasıl peki hocam?

Ucuz olduğu için pek fazla bir şey kaybetmezsiniz, pek duymamıştım bu siteyi. Yorumlarına bakınca sıkıntısız olarak gözüküyor.

Bence buradan alın, en azından alan kişiler sorun yaşamamıştı. Yine de siz bilirsiniz.

Hocam son olarak Pro'ya geçerken dosyalara silinir mi?

Hocam son olarak Pro'ya geçerken dosyalara silinir mi?

Oyunlar falan silinir mi?

Önermiyorum, asla güvenli değil. CMD ile KMSpico serverlarına bağlanan yöntem de güvenli değil.
Peki KMSpico kullanınca bilgisayar ne gibi zararlar görebilir? Ben yıllarca KMSpico kullandım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama Sosyal'deki çoğu kişi (sizin gibi) güvenli değil diyor.

Peki KMSpico kullanınca bilgisayar ne gibi zararlar görebilir? Ben yıllarca KMSpico kullandım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama Sosyal'deki çoğu kişi (sizin gibi) güvenli değil diyor.

Asıl orijinal zararsız KMSpico'nun serverları kapandı, gerçek uygulamasını bulmak zor. Kısacası bu KMSpico uygulamalarının birçoğu zararlı içeriyor. Bir de KMSpico yapınca arama butonu çalışmıyor falan, performans düşüklüğü.

Asıl orijinal zararsız KMSpico'nun serverları kapandı, gerçek uygulamasını bulmak zor. Kısacası bu KMSpico uygulamalarının birçoğu zararlı içeriyor. Bir de KMSpico yapınca arama butonu çalışmıyor falan, performans düşüklüğü.
Ben Windows 7 kullandığım için arama çubuğu penceresi sıkıntısı yok 😃

Bir de ben sanırım orijinal KMSpico kullanıyorum çünkü 2018-2019 yılından beri kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı