Windows 10 lisansı nereden satın alınabilir?

Eski bir laptopa Windows 10 Home kurdum. Fakat etkinleştirmek için ürün anahtarı istiyor orijinal lisans satın al dediğimde 7.000 TL gibi komik bir fiyat çıkıyor. Daha ucuza satın alabileceğim bir lisans var mı?

Yazın internete en ucuz hangisiyse basın alın.

Eski bir laptopa Windows 10 Home kurdum. Fakat etkinleştirmek için ürün anahtarı istiyor orijinal lisans satın al dediğimde 7.000 TL gibi komik bir fiyat çıkıyor. Daha ucuza satın alabileceğim bir lisans var mı?
Sağlamlisans, Jetlisans gibi sitelerden güvenli ve ucuza alabilirsiniz.

Yada 5-20TL'ye MAK Key satan kişiler var, Trendyol gibi yerlerde ama ömür ve çalışma garantisi olmuyor.

SağlamLisans, Jetlisans gibi sitelerden güvenli ve ucuza alabilirsiniz.

Ya da 5-20TL'ye MAK Key satan kişiler var, Trendyol gibi yerlerde ama ömür ve çalışma garantisi olmuyor.

Ama ömür boyu çalışıyor. En ucuz nerede görürseniz oradan alın

Zamanında jetlisans SağlamLisans diye adlandırdığınız siteler de 10TL 20TL'ye satıyordu. İsmi duyulmaya başlayınca 100TL 200TL'lere çıktılar.

D arsivde bir arkadas 17 Nisanda 5 adet Home OEM paylasmış gir birini etkinleştir.
Keyler aktifler, kontrol ettim.
Para vermene gerek yok.
Baslık “Bedava Windows 10 Home key(MAK)”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…