Eski bir laptopa Windows 10 Home kurdum. Fakat etkinleştirmek için ürün anahtarı istiyor orijinal lisans satın al dediğimde 7.000 TL gibi komik bir fiyat çıkıyor. Daha ucuza satın alabileceğim bir lisans var mı?
Eski bir laptopa Windows 10 Home kurdum. Fakat etkinleştirmek için ürün anahtarı istiyor orijinal lisans satın al dediğimde 7.000 TL gibi komik bir fiyat çıkıyor. Daha ucuza satın alabileceğim bir lisans var mı?
Yazın internete en ucuz hangisiyse basın alın.
Sağlamlisans, Jetlisans gibi sitelerden güvenli ve ucuza alabilirsiniz.Eski bir laptopa Windows 10 Home kurdum. Fakat etkinleştirmek için ürün anahtarı istiyor orijinal lisans satın al dediğimde 7.000 TL gibi komik bir fiyat çıkıyor. Daha ucuza satın alabileceğim bir lisans var mı?
SağlamLisans, Jetlisans gibi sitelerden güvenli ve ucuza alabilirsiniz.
Ya da 5-20TL'ye MAK Key satan kişiler var, Trendyol gibi yerlerde ama ömür ve çalışma garantisi olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.