Windows 10 Lisansı Satın Alma

triyaki43

Kilopat
Selamun aleyküm. ePttAVM ya da benzeri güvenli bir siteden dijital lisans alabileceğim güvenilir bir mağaza önerir misiniz? Bugün ePttAVM üzerinden bir satıcıdan satın aldım, akşam saatleri olmasına rağmen göndermeyince iptal ettim. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

ePttAVM'de kim ucuz satıyorsa ondan al. 14-20 TL bandında kimse aracı sitede dolandırıcılık yapmaz.
Valla sabah 7 de aldım akşam 5 oldu kodu göndermedi magazayi google da arattim hakkinda baya sikayet var.
Ben N11'den almıştım halen kullanıyorum. 8 ay civarı oldu.
Hocam bende daha önce n11 den almistim şuan satmıyorlar.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim epttavm üzerinden yazılım budur mağazasından satın aldım iki dakika geçmeden kod hemen geldi 👍👍👍

Son düzenleme:
Valla sabah 7 de aldım akşam 5 oldu kodu göndermedi magazayi google da arattim hakkinda baya sikayet var.

Hocam bende daha önce n11 den almistim şuan satmıyorlar.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim epttavm üzerinden yazılım budur mağazasından satın aldım iki dakika geçmeden kod hemen geldi 👍👍👍
Yorumlar ve mağazanın aldığı puana bakarak alırsan işlemlerin hızlı olur, ama dolandırılma ihtimalin yok çünkü aracı sitede 10 lira için dolandırıcılık yapanı site olmaz adam oraya komisyon veriyor. Teslim edilme zamanını yazanlardan alırsan hızlı olur, yazmayan satıcıdan alırsan eğer 24 saat beklemen normal.

Yorumlar ve mağazanın aldığı puana bakarak alırsan işlemlerin hızlı olur, ama dolandırılma ihtimalin yok çünkü aracı sitede 10 lira için dolandırıcılık yapanı site olmaz adam oraya komisyon veriyor. Teslim edilme zamanını yazanlardan alırsan hızlı olur, yazmayan satıcıdan alırsan eğer 24 saat beklemen normal.
EPttavm yi ilk kez kullandığım için biraz sıkıntı yaşadım diğer platformlarda herzaman yorumlara ve magaza puanına bakarak alırım zaten, neyse sonuçta hallettim teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı