Windows 10 Lisanslı Kurulum Yapma

Johnny Blaze

Hectopat
Arkadaşlar halihazırda W10 Home Single Language kurulu olan bilgisayarıma format atmak istiyorum. W10 Pro vs. yapmak gibi bir niyetim yok sadece temiz ve lisanslı bir şekilde yeniden başlamak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz ISO indirip kurarsam 30 günlük deneme sürümü geliyormuş. Önerilerinizi bekliyorum.

Onun yerine internetten 10TL'ye satılan win10 key alabilirsin pttavm den ben aldım bir yıldırda kullanıyorum tam 5 defa format attım bilgisayara aynı keyi girdim her defasında işe yaradı

Ayarlar kisminda sistemi sifirlama var. O kisima bir bakin bence.
O kısmı kimse önermiyor. Herkes temiz kurulum yapın diyor. İnternette bu ayar hakkında biraz araştırma yaptıktan sonra sıfırlama işleminin %98'de kalıp 5-6 saat ilerlemediğinden yakınanlar var. Oraya pek ısınamadım. Fakat çözüm bulamazsak mecbur oraya bakacağız.

Arkadaşlar öncelikle zaman ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Windows 10 Home Single Language ISO formatında indirdim ve Rufus ile 16GB flash belleğime yazdım. Boot menüden kurarsam Lisans otomatik olarak aktif olurmu ? (Şuan kullandığım sistemin lisansı.) Anakarta gömülü olma şansı nedir ?Eğer lisans aktif olur derseniz beş dakika oyalanmadan kuruluma başlayacağım.

Yanlış bir yöntem izliyorsunuz. Lisans anahtarınız yoksa benim söylediğim yöntemi uygulayın. Bu şekilde kurarsanız lisans anahtarı isteyecektir. Temiz kurulum konusunu saplantı yapmayın, kötü bir durum olsaydı Microsoft oraya koymazdı o seçeneği.

Şuan lisans alma şansım olmadığı için bu yöntemi deneyeceğim. Yardımın için teşekkürler. 1 saat sonra gelişmeleri aktarırım size. İyi günler. Tekrardan teşekkürler.

Bilgisayar açılıyorsa lisans türünüzü öğrenenin. Başlat>çalıştır komutuna cmd yazın. slmgr /dli yazın. Eğer sisteminiz OEM olarak etkinleştirilmişse gönül rahatlığıyla format atabilirsiniz. Gerçi artık windows Microsoft hesabı ile ilişkilendirildiği için bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…