Windows 10 Lisanslı Kurulum Yapma

Sıfırlama yaparken bir sorun oluştu bilgisayarınızda hiçbir değişiklik yapılmadı. Bu yüzden bu yolu kullanmaya karşı idim. İllaki bir sorun olur.

Sıfırlama yaparken bir sorun oluştu bilgisayarınızda hiçbir değişiklik yapılmadı. Bu yüzden bu yolu kullanmaya karşı idim. İllaki bir sorun olur.
Windows kurtarma dosyaları eksik veya hatalı ise, kurulumun olduğu sabit diskte sorun varsa bunlar olabilir, kurulu olan Windows orjinal lisanslı mıydı?

Windows kurtarma dosyaları eksik veya hatalı ise, kurulumun olduğu sabit diskte sorun varsa bunlar olabilir, kurulu olan Windows orjinal lisanslı mıydı?
İlk aldığımda Windows 8.1 64Bit vardı. AMD RX560 taktım sisteme ve RX500 serisi Windows 8 desteği barındırmadığı için W10'a yükselttim. Ayarlardan baktığımda lisanslı olarak gözüküyor.
Windwos(R) Operating System, Retail Channel yazıyor açıklamada.

Windows kurtarma ve ayrılmış alanda sorun oluşmuş olmalı, güncelleme ve kurulum onarımı denemeniz gerekebilir, ve üretici firmadan bununla ilgili kurulum dosyaları talep edilebiliyor bildiğim kadarıyla.

Bu arada sonra ki yazınızda windows 8.1’den yükselttiğinizi belirtmişsiniz, windows kurulum aşamasında size key sorduğunda o adamı atlayın. Direkt key girmeyin, zaten otomatik olarak windows kendisini etkinleştirecek. @Johnny Blaze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…