Windows kurtarma dosyaları eksik veya hatalı ise, kurulumun olduğu sabit diskte sorun varsa bunlar olabilir, kurulu olan Windows orjinal lisanslı mıydı?
Windows kurtarma dosyaları eksik veya hatalı ise, kurulumun olduğu sabit diskte sorun varsa bunlar olabilir, kurulu olan Windows orjinal lisanslı mıydı?
İlk aldığımda Windows 8.1 64Bit vardı. AMD RX560 taktım sisteme ve RX500 serisi Windows 8 desteği barındırmadığı için W10'a yükselttim. Ayarlardan baktığımda lisanslı olarak gözüküyor.
Bilgisayar açılıyorsa lisans türünüzü öğrenenin. Başlat>çalıştır komutuna cmd yazın. slmgr /dli yazın. Eğer sisteminiz OEM olarak etkinleştirilmişse gönül rahatlığıyla format atabilirsiniz. Gerçi artık windows Microsoft hesabı ile ilişkilendirildiği için bir sorun olacağını sanmıyorum.
Windows kurtarma ve ayrılmış alanda sorun oluşmuş olmalı, güncelleme ve kurulum onarımı denemeniz gerekebilir, ve üretici firmadan bununla ilgili kurulum dosyaları talep edilebiliyor bildiğim kadarıyla.
Çok ama çok teşekkürler. Bu cevabı arıyordum şuan ne kadar mutlu oldum anlatamam. Yardımlarınız için sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım iyi günler dilerim efendim. <3
Bu arada sonra ki yazınızda windows 8.1’den yükselttiğinizi belirtmişsiniz, windows kurulum aşamasında size key sorduğunda o adamı atlayın. Direkt key girmeyin, zaten otomatik olarak windows kendisini etkinleştirecek. @Johnny Blaze