Windows 10 Lisanslı Kurulum Yapma

Sıfırlama yaparken bir sorun oluştu bilgisayarınızda hiçbir değişiklik yapılmadı. Bu yüzden bu yolu kullanmaya karşı idim. İllaki bir sorun olur.

Sıfırlama yaparken bir sorun oluştu bilgisayarınızda hiçbir değişiklik yapılmadı. Bu yüzden bu yolu kullanmaya karşı idim. İllaki bir sorun olur.
Windows kurtarma dosyaları eksik veya hatalı ise, kurulumun olduğu sabit diskte sorun varsa bunlar olabilir, kurulu olan Windows orjinal lisanslı mıydı?

Windows kurtarma dosyaları eksik veya hatalı ise, kurulumun olduğu sabit diskte sorun varsa bunlar olabilir, kurulu olan Windows orjinal lisanslı mıydı?
İlk aldığımda Windows 8.1 64Bit vardı. AMD RX560 taktım sisteme ve RX500 serisi Windows 8 desteği barındırmadığı için W10'a yükselttim. Ayarlardan baktığımda lisanslı olarak gözüküyor.
Bilgisayar açılıyorsa lisans türünüzü öğrenenin. Başlat>çalıştır komutuna cmd yazın. slmgr /dli yazın. Eğer sisteminiz OEM olarak etkinleştirilmişse gönül rahatlığıyla format atabilirsiniz. Gerçi artık windows Microsoft hesabı ile ilişkilendirildiği için bir sorun olacağını sanmıyorum.
Windwos(R) Operating System, Retail Channel yazıyor açıklamada.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı