Windows 10 Lite kullanılır mı?

Onun yerine ghost spectre isosu kullan banka yada önemli sitelere girmiyosan kullanbilirsin hiç sıkıntı olmaz. En iyisi ghost spectredir. İnternete yazarsan en çok kullanılan iso saten hemen bulursun.

AtlasOS dışında diğer modlu Windows 10'lara bakmayın. Modlu Windows dışında Orijinal Windows sürümü olan 2016 LTSB sürümünü öneririm. Boşta 900 MB civarı harcıyor.

şuan hangisini kullanıyosun
Ana bilgisayarımda orijinal 8.1 single language 64bit (kmspicolu)

Emektar kasamda windows 7 performance edition 32(windows 7 loaderlı) / LXLE 64 bit dual boot

Emektar dizüstünde windows 10 performance edition 64 bit (kmspico)

Daha emektar dizüstünde windows 7 performance edition 32 bit (windows 7 loaderlı)

Bir.tane de babamınki var deepin 64 bit / windows 10 performance edition 64 bit (ksmpicolu)

Birazdan modlu Windows kullanılmaz diyenler gelecek ama onlar gelmeden ben fikrimi belirteyim. 2 senedir çeşitli işletim sistemlerinin çeşitli Lite, performance Edition gibi sürümler kullandım ve şu an da Windows 8.1 sl performance Edition kullanıyorum. Gayet memnun olduğumu da belirtmek isterim. Ancak güvenlik takıntılarınız varsa veya iyi bir bilgisayar kullanıcısı olduğunuzu düşünmüyorsanız da tavsiye etmem. Sebep ise çoğu sürümlerde Windows Defender devre dışı bırakılıyor. Yine de tercih sizin.

Korkan da varsa ntlite öneriyorum gayet rahat kendiniz kolayca iso hazırlayabilirsiniz.

Öneririm. Bazı programlarla kendi Lite'lerini yapıyordu insanlar. Denemeni öneriririm.

Bahadır abi?

Güvenlik konusunda endişeleriniz varsa ISO dosyasını kendiniz modlayın. Sosyalde konusu mevcuttu.

AtlasOS 20H2 daha stabil ama Build 1803 ortalama 5-10 FPS daha fazla veriyor.
İnceledim hoşuma gitti isosunu indirdim yakın bir zamanda da deneme yapacağım açık kaynak kodlu bir şey varsa alırım bi dal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…