Çözüldü Windows 10 LoT LTSC'de "Artık güvenlik güncelleştirmeleri almıyor." yazıyor.

• Konuyu başlatan Dorzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 371
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, fotoğraftaki LTSC 2021 sürümünde güncellemelere girdiğimde böyle yazıyor. LTSC'nin 2032'ye kadar destek yok muydu? Böyle yazmasına rağmen ben güvenlik güncellemesi alacak mıyım durum nedir? Lisansım etkin, lisans ile alakası var mı?

1760603073487.png

Çözüm

Bu konuda bu sürümün 2032'de sona ereceği yazıyor ama.
Ve buradan indirdim.
@GokhanYigitGya
Windows 10 IoT LTSC 2021, Windows 10 21H2 tabanını kullanıyor hocam, bu yüzden sizde böyle gözükmesi normal, 2032'ye kadar destek alabileceksiniz.
Merhaba, fotoğraftaki LTSC 2021 sürümünde güncellemelere girdiğimde böyle yazıyor. LTSC'nin 2032'ye kadar destek yok muydu? Böyle yazmasına rağmen ben güvenlik güncellemesi alacak mıyım durum nedir? Lisansım etkin, lisans ile alakası var mı?

Eki Görüntüle 2588621
Sadece Enterprise, LTSC, LTSB sürümlerine kurumsal firmalar için belirli ücret karşılığında destek devam edecek.

Sadece Enterprise, LTSC, LTSB sürümlerine kurumsal firmalar için belirli ücret karşılığında destek devam edecek.

Ve buradan indirdim.
@GokhanYigitGya

Ve buradan indirdim.
@GokhanYigitGya
Windows 10 IoT LTSC 2021, Windows 10 21H2 tabanını kullanıyor hocam, bu yüzden sizde böyle gözükmesi normal, 2032'ye kadar destek alabileceksiniz.

Çözüm
Cevap verenlere teşekkürler.

Microsoft'un lifecycle sitesinde 2032 diyor.
Yani önümüzdeki 7 sene boyunca güvenlik güncellemesi ve Windows Defender anlamında rahat olabilirsiniz.

Fakat yine de uygulama desteği bitebilir Windows 10'a uygulama desteğini kesmek ya da devam ettirmek zaten uygulama geliştiricilerinin insafına kalmış bir şey.

Microsoft'un kendisi yalan söyleyecek değil ya. 😄

Herhalde LTSC'ya da IoT LTSC olmayan Windows 10 sürümlerine mesaj yollayacakken yanlışlıkla desteği devam eden LTSC / IoT LTSC sürümlerine de otomatik mesaj yollamışlar.

Screenshot_20251016_145949_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity_edit_771812187101.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı