LTSC sürümünü indirmenizi öneririm.Arıyorum ama bulamıyorum. 64 bit versiyon lazım. Nereden bulabilirim veya direkt link var mı?
LTSB daha stabil ve hızlı deniyor. Merak ettim.LTSC sürümünü indirmenizi öneririm.
Windows 10 Enterprise | Microsoft Evaluation Center
Windows 10 Enterprise is designed to address the needs of large and midsize organizations by providing IT professionals with advanced protection, flexible deployments, and comprehensive device and app management.www.microsoft.com
Eski sürümü kurmanızı önermem Microsoft store yüklenmiyor diye biliyorum ona.LTSB daha stabil ve hızlı deniyor. Merak ettim.
Mağaza ve mağaza uygulamalarını kullanmıyorum.Eski sürümü kurmanızı önermem Microsoft Store yüklenmiyor diye biliyorum ona.
Baktım bulamadım.Şu programa göz atın varsa burada vardır.Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.