Windows 10 LTSB 2015 vs 2016

• Konuyu başlatan tspmb7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 87

tspmb7

Decipat
RAM
2 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
512 GB HDD
Ekran kartı
Intel HD Graphics
İşlemci
Intel Celeron N2840
Şu an Windows 7 kullanıyorum fakat hiçbir uygulama yüklenmiyor güncel olmadığı için. Windows 10 LTSB 2016 ve 2015 arasında kaldım. Hangisini yüklemeliyim? En az RAM kullanan hangisidir?

Şu an Windows 7 kullanıyorum fakat hiçbir uygulama yüklenmiyor güncel olmadığı için. Windows 10 LTSB 2016 ve 2015 arasında kaldım. Hangisini yüklemeliyim? En az RAM kullanan hangisidir?
LTSB 2015 bir tık daha az kullanir ama desteği bitmiştir.
Tavsiyem LTSB 2016'yı denemeniz.

İkisi de aşağı yukarı benzer seviyelerde kullanıyor ama güncellik açısından önermiyorum. Kimi programlar çalışmayabiliyor.

Destek çok önemli değil yeter ki RAM az kullansın. Başka bir sıkıntısı yoksa 2015 yüklenir mi?
Yani RAM'i LTSC 2021'e göre daha az kullanıyor ama arasındaki fark cidden hatrı sayılır değil bence.
RAM'i az kullansın diyorsan ben custom windows derlemelerini kullanmanı öneririm. Kimileri desteklemese de köşede duran bir tane bilgisayarıma ghost spectre Windows 10 superlite indirmiştim, kaç senedir mis gibi takılmadan çalışıyor. Sana kalmış ama dostum.

Yani RAM'i LTSC 2021'e göre daha az kullanıyor ama arasındaki fark cidden hatrı sayılır değil bence.
RAM'i az kullansın diyorsan ben custom windows derlemelerini kullanmanı öneririm. Kimileri desteklemese de köşede duran bir tane bilgisayarıma ghost spectre Windows 10 superlite indirmiştim, kaç senedir mis gibi takılmadan çalışıyor. Sana kalmış ama dostum.
Custom Windows güvenli değil diyorlar bende çok yaklaşmıyorum o kısma. Güvenilirse indirebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı