Windows 10 LTSB 2016 nasıl Türkçe yapılır?

Anıl Sarı

Hectopat
Merhaba. Yaklaşık 1 saat önce kadar Windows 10 LTSB indirdim ama sistem İngilizce, bunu Türkçe yapmaya çalıştım ayarlardan ama olmadı yapamadım. Program ile yapabilir miyim? YouTube'dan baktım ama bulamadım.

Merhaba. Yaklaşık 1 saat önce kadar Windows 10 LTSB indirdim ama sistem İngilizce, bunu Türkçe yapmaya çalıştım ayarlardan ama olmadı yapamadım. Program ile yapabilir miyim? YouTube'dan baktım ama bulamadım.

Bu konudaki Türkçe LTSB 2016 ISO dosyasını kullanarak tekrar bilgisayara format atın düzelecektir:
Not: Hiçbir şeyden hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum.👍

Bence böyle şeylere gerek yok. Ben de eskiden böyle şeylerle uğraşıyordum daha sonra vazgeçtim. Dostum kuracaksın Windows 10 Pro 22H2 ( bütün güncelleştirmeler yapılmış ) aynı performansı veriyor. Ha değişse bile maximum 5 FPS değişecektir. Sistemim cidden çok kötü fakat akıcı şekilde çalışıyor. AMD A9-9420 4 GB RAM ve ekran kartı bile yok. Çok stabil çalışıyor. Kısacası kurun en yeni sistemi kafanız rahat olsun. Ve sistemin ayarlarını da elleyip stabilliğini bozmaya gerek yok. Sade şekilde kalsın farkı göreceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı