Windows 10 LTSB 2016 X64 Orijinal ISO dosyası nasıl bulunur?

Windows 8.1'den başka alternatifler arıyorum, Windows 7 Home Basic X64 yükledim fakat Windows Update sürücüler için bile çalışmıyor ve .NET Framework'u bir türlü kuramadım, her seferinde hata veriyor. Windows 10 LTSB 2016 X64 el değmemiş ISO dosyası veya orijinal ISO dosyasının SHA değerlerini nereden bulabilirim?

SHA değerleri konusunda bilgili olduğunuz için etiketliyorum @Enes3078

Bu konum işinize yarayacaktır.

Sorunluluğu bu şekil hitap eden alt seviye insanlarda arıyoruz. Size de tavsiye ederim. Böylece başkalarından çok kendinize yönelebilirsiniz.

Daha okuduğunu anlayamayan insanların bu foruma gelip deneyimli üyelerden bir şeyler öğrenmek yerine kendi kalıplarının dışına çıkmadan odun hayatı yaşaması normal değil.

Adamın Windows 7 istediği ne alaka... Sen ne alaka... Kitap okumanı ve yerinde düşünmeni önemle rica ederim. İyi sosyaller.

Dostum orada örnek verdim ama sen belli ki doğru okuyamıyorsun umarım yakın sürede kendini okuma konusunda geliştirirsin.

Dostum orada örnek verdim ama sen belli ki doğru okuyamıyorsun umarım yakın sürede kendini okuma konusunda geliştirirsin.
Bak kardeşim. Biz burada insanların bilgilenmesini temenni ediyoruz. 'Elinizde Windows 7 var mı?' diye soran birine 'yok' deyip geçmek var. Bir de bak bu da bir tercih bunu da deneyebilirsin demek var. Aradaki farkı anlamanız çok önemli çünkü burası insanlara rest çekeceğimiz bir yer değil. Paylaşıp bilgi alış verişi yapabileceğimiz bir alan. Ve herkesin seçeneğinin olduğunu bilmesini sağlamak da önemli önceliklerimizden. Umarım şimdi anlamışsındır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı