Windows 10 LTSB mi Pro mu?

LTSC yeni versiyon, LTSB eski verisyon sonradan ismi değişti diye biliyorum, yanlış olabilir. LTSC, bana kalırsa Windows 10 'un en stabil, en sade, en kullanışlı versiyonu. LTSC sürümü 90 günlük kullanım veriyor. Hiçbir şekilde kısıtlama yok bu süre zarfında. Ben format atmadan duramadığım için ürün anahtarı sıkıntım olmuyor. Zaten internette bulamamıştım zamanında. Şuan baktığımda da bulamadım. Bilen arkadaşlar paylaşsa ne iyi olurdu.

Ekleme: Bazı konularda arkadaşlar Türkçe dil ayarını yapamadıklarını belirtmişler, hortlatmak istemedim. Sizde olur da bu sorun ile karşılaşır iseniz. Dil ayarlarından Türkçe 'yi ayarladıktan sonra yönetici dil ayarlarına girerek karşılama ekranını, diğer kullanıcının varsayılan dilini Türkçe yapmanız gerekiyor, bir dakikanızı almaz.

Son düzenleme:
Ev kullanıcı olması ne fark eder bu tercih meselesidir. Ben zamanın Windows 10 'un karmaşasından sıkıldığım için Linux 'a yönelmiş idim. Malum oyun desteği yüzünden geri döndüm. LTSC sürümü sayesinde hala kullanıyorum. Yoksa yine yönelim Linux 'a taraf olacak idi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı