Bahsettiğim işlemci neredeyse sizinkiyle aynı güçte. Ayrıca RAM'im 2 GB o sistemde. Windows 10 LTSB gerçekten hafif bir sürüm, ben HDD ile akıcı bir şekilde kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz. Kurulumda yardımcı olabilirim.
Umarım ileride sorun yaratmaz. Gerekli şeyleri yaptım. Şu an oyun indiriyorum ama sanki biraz yavaş indiriyor. Windows 7 kullanırken 30dk da indirmişti. Şimdi 1 2 saat sonra indirir diyor. Sanırım sistemim kaldırmıyor gibi. Anlayamadım tam.
Umarım ilerde sorun yaratmaz. Gerekli şeyleri yaptım. Şuan oyun indiriyorum ama sanki biraz yavaş indiriyor. Windows 7 kullanırken 30dk da indirmişti. Şimdi 1 2 saat sonra indirir diyor. Sanırım sistemim kaldırmıyor gibi. Anlayamadım tam.
Kurulum tamamlandıktan hemen sonra birkaç işlem yaparken dondu. Bir ara uzun bir süre donmuştu. Şuanlık bir sorun yok. Sanırım zamanla donması geçiyor. Onedrive'ı nereden silebilirim?
Kaspersky diye bir virüs korumasını indirdim. Başka bir formda birisi indirmişti. Bende iyidir diye indirdim. Bunu indirirken Windows Defender'ı kapatmıştım ama şimdi açamıyorum.