Bahsettiğim işlemci neredeyse sizinkiyle aynı güçte. Ayrıca RAM'im 2 GB o sistemde. Windows 10 LTSB gerçekten hafif bir sürüm, ben HDD ile akıcı bir şekilde kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz. Kurulumda yardımcı olabilirim.
Tabii bekliyorum. BIOS tuşunuzu biliyor musunuz? Bilmiyorsanız bilgisayar açılırken F2 tuşuna arka arkaya basın. Windows başlarsa kapatıp, F12, DEL, F8 bu tuşları deneyin.
Her seferinde neden tamama bastınız? Size tek tek yapacağınız şeyleri yazmıştım, ordan başlata basınca Windows kurulmuyor. Yazdıklarımı okuyarak yapın veya Youtube'dan vs. yapın.
Her seferinde neden tamama bastınız? Size tek tek yapacağınız şeyleri yazmıştım, ordan başlata basınca Windows kurulmuyor. Yazdıklarımı okuyarak yapın veya Youtube'dan vs. yapın.
Aynı ekran kartının HD 4830 versiyona sahibim, Windows 10 Enterprise iyi seçim. Konuya gelirsek, benimde sevdiğim Windows 7 artık çöp. AMD Catalyst Center'ın açılmaması bile yeterli bunun için. Sizin dediğiniz işlemleri onun anlayacağı şekilde tekrar anlatmanızı tavsiye ederim.