southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #1 bilekadam2 dedi: Maalesef. Sistemim önceden Windows 8.1'di kasma yapınca Windows 7'ye geçmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim işlemci neredeyse sizinkiyle aynı güçte. Ayrıca RAM'im 2 GB o sistemde. Windows 10 LTSB gerçekten hafif bir sürüm, ben HDD ile akıcı bir şekilde kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz. Kurulumda yardımcı olabilirim. bilekadam2 dedi: Bildiğiniz AMD renk ayarı yapılabilen bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
bilekadam2 dedi: Maalesef. Sistemim önceden Windows 8.1'di kasma yapınca Windows 7'ye geçmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim işlemci neredeyse sizinkiyle aynı güçte. Ayrıca RAM'im 2 GB o sistemde. Windows 10 LTSB gerçekten hafif bir sürüm, ben HDD ile akıcı bir şekilde kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz. Kurulumda yardımcı olabilirim. bilekadam2 dedi: Bildiğiniz AMD renk ayarı yapılabilen bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Çözüm bilekadam2 2 Ağustos 2022 southwest dedi: Altttakini. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... İnternetten bakmadım. Boot menüsüne gidip kendi HDD seçtim sonrasında kurulum açıldı ve 232 GB'lık diskime tıkladım sonra ilerledi. southwest dedi: Altttakini. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Burada hangisine tıklamalıyım? Sonrasında ne yapmalıyım?
southwest dedi: Altttakini. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... İnternetten bakmadım. Boot menüsüne gidip kendi HDD seçtim sonrasında kurulum açıldı ve 232 GB'lık diskime tıkladım sonra ilerledi. southwest dedi: Altttakini. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Burada hangisine tıklamalıyım? Sonrasında ne yapmalıyım?
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #31 southwest dedi: Yeni birim yedek aldığınız kısım. Üstten ikisini delete yapın, ardından Windows'u kurun. Evet bu sürümde Türkçe yok kurulumda. Windows açıldıktan sonra ayarlardan yükleyebiliyorsunuz. Ancak HDD boyutunuz bu kadar az mıydı? Yoksa bir hata mı yaptınız disk bölerken? Genişletmek için tıkla... Denedim ama bu kadar yapabildim HDD boyutunu. Bilgisayarda o kadar önemli bilgiler yoktu. Önemli olanları başka USB'ye attım. Sıkıntı olmaz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
southwest dedi: Yeni birim yedek aldığınız kısım. Üstten ikisini delete yapın, ardından Windows'u kurun. Evet bu sürümde Türkçe yok kurulumda. Windows açıldıktan sonra ayarlardan yükleyebiliyorsunuz. Ancak HDD boyutunuz bu kadar az mıydı? Yoksa bir hata mı yaptınız disk bölerken? Genişletmek için tıkla... Denedim ama bu kadar yapabildim HDD boyutunu. Bilgisayarda o kadar önemli bilgiler yoktu. Önemli olanları başka USB'ye attım. Sıkıntı olmaz değil mi?
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #32 bilekadam2 dedi: Denedim ama bu kadar yapabildim HDD boyutunu. Bilgisayarda o kadar önemli bilgiler yoktu. Önemli olanları başka USB'ye attım. Sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kurarken ne yaptınız bana attığınız ekranda? Artı 0 Eksi
bilekadam2 dedi: Denedim ama bu kadar yapabildim HDD boyutunu. Bilgisayarda o kadar önemli bilgiler yoktu. Önemli olanları başka USB'ye attım. Sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kurarken ne yaptınız bana attığınız ekranda?
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #33 southwest dedi: Kurarken ne yaptınız bana attığınız ekranda? Genişletmek için tıkla... İzlediğim bir videodakileri yaptım. Boot menüsünden HDD'ye tıkladım sonra kurulu olan USB'yi seçip kurulumu başlattım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
southwest dedi: Kurarken ne yaptınız bana attığınız ekranda? Genişletmek için tıkla... İzlediğim bir videodakileri yaptım. Boot menüsünden HDD'ye tıkladım sonra kurulu olan USB'yi seçip kurulumu başlattım.
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #34 bilekadam2 dedi: İzlediğim bir videodakileri yaptım. Boot menüsünden HDD'ye tıkladım sonra kurulu olan USB'yi seçip kurulumu başlattım. Genişletmek için tıkla... Hayır onu demiyorum. Disk seçim kısmında ne yaptınız? Artı 0 Eksi
bilekadam2 dedi: İzlediğim bir videodakileri yaptım. Boot menüsünden HDD'ye tıkladım sonra kurulu olan USB'yi seçip kurulumu başlattım. Genişletmek için tıkla... Hayır onu demiyorum. Disk seçim kısmında ne yaptınız?
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #35 southwest dedi: Hayır onu demiyorum. Disk seçim kısmında ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... İzlediğim videoda hepsini silip bir araya getiriyordu onu denedim bu sefer kurulum ilerlemiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
southwest dedi: Hayır onu demiyorum. Disk seçim kısmında ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... İzlediğim videoda hepsini silip bir araya getiriyordu onu denedim bu sefer kurulum ilerlemiyor.
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #36 bilekadam2 dedi: İzlediğim videoda hepsini silip bir araya getiriyordu onu denedim bu sefer kurulum ilerlemiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum o zaman neden yedek aldın? Ve neden çözüldü işaretledin? Kurulum nerede takıldı? Artı 0 Eksi
bilekadam2 dedi: İzlediğim videoda hepsini silip bir araya getiriyordu onu denedim bu sefer kurulum ilerlemiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum o zaman neden yedek aldın? Ve neden çözüldü işaretledin? Kurulum nerede takıldı?
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #37 southwest dedi: Hayır onu demiyorum. Disk seçim kısmında ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Böyle oldu. southwest dedi: Dostum o zaman neden yedek aldın? Ve neden çözüldü işaretledin? Kurulum nerede takıldı? Genişletmek için tıkla... Yedek aldim ama yanlislikla sildim gibi bir şey oldu. Yedekleme kalsın istemiştim. Dosya Ekleri 20220801_163946.jpg 56,2 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
southwest dedi: Hayır onu demiyorum. Disk seçim kısmında ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Böyle oldu. southwest dedi: Dostum o zaman neden yedek aldın? Ve neden çözüldü işaretledin? Kurulum nerede takıldı? Genişletmek için tıkla... Yedek aldim ama yanlislikla sildim gibi bir şey oldu. Yedekleme kalsın istemiştim.
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #38 bilekadam2 dedi: Böyle oldu. Yedek aldim ama yanlislikla sildim gibi bir şey oldu. Yedekleme kalsın istemiştim. Genişletmek için tıkla... İleriye basıp kuramıyor musunuz? Artı 0 Eksi
bilekadam2 dedi: Böyle oldu. Yedek aldim ama yanlislikla sildim gibi bir şey oldu. Yedekleme kalsın istemiştim. Genişletmek için tıkla... İleriye basıp kuramıyor musunuz?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 1 Ağustos 2022 #39 Fotoğraftaki Next kısmına basın derim. bilekadam2 dedi: İzlediğim videoda hepsini silip bir araya getiriyordu onu denedim bu sefer kurulum ilerlemiyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Fotoğraftaki Next kısmına basın derim. bilekadam2 dedi: İzlediğim videoda hepsini silip bir araya getiriyordu onu denedim bu sefer kurulum ilerlemiyor. Genişletmek için tıkla...
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #40 southwest dedi: İleriye basıp kuramıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Next deyince alttaki uyarı çıkıyor. 550519 dedi: Fotoğraftaki Next kısmına basın derim. Genişletmek için tıkla... Next'e basınca uyari çıkıyor. Dosya Ekleri 20220801_165046.jpg 48,2 KB · Görüntüleme: 41 20220801_165046.jpg 48,2 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
southwest dedi: İleriye basıp kuramıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Next deyince alttaki uyarı çıkıyor. 550519 dedi: Fotoğraftaki Next kısmına basın derim. Genişletmek için tıkla... Next'e basınca uyari çıkıyor.