southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #1 bilekadam2 dedi: Maalesef. Sistemim önceden Windows 8.1'di kasma yapınca Windows 7'ye geçmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim işlemci neredeyse sizinkiyle aynı güçte. Ayrıca RAM'im 2 GB o sistemde. Windows 10 LTSB gerçekten hafif bir sürüm, ben HDD ile akıcı bir şekilde kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz. Kurulumda yardımcı olabilirim. bilekadam2 dedi: Bildiğiniz AMD renk ayarı yapılabilen bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
bilekadam2 dedi: Maalesef. Sistemim önceden Windows 8.1'di kasma yapınca Windows 7'ye geçmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim işlemci neredeyse sizinkiyle aynı güçte. Ayrıca RAM'im 2 GB o sistemde. Windows 10 LTSB gerçekten hafif bir sürüm, ben HDD ile akıcı bir şekilde kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz. Kurulumda yardımcı olabilirim. bilekadam2 dedi: Bildiğiniz AMD renk ayarı yapılabilen bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Çözüm bilekadam2 2 Ağustos 2022 southwest dedi: Altttakini. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... İnternetten bakmadım. Boot menüsüne gidip kendi HDD seçtim sonrasında kurulum açıldı ve 232 GB'lık diskime tıkladım sonra ilerledi. southwest dedi: Altttakini. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Burada hangisine tıklamalıyım? Sonrasında ne yapmalıyım?
southwest dedi: Altttakini. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... İnternetten bakmadım. Boot menüsüne gidip kendi HDD seçtim sonrasında kurulum açıldı ve 232 GB'lık diskime tıkladım sonra ilerledi. southwest dedi: Altttakini. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Burada hangisine tıklamalıyım? Sonrasında ne yapmalıyım?
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #41 bilekadam2 dedi: Hayır. Next deyince alttaki uyarı çıkıyor. Next'e basınca uyari çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Delete basıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
bilekadam2 dedi: Hayır. Next deyince alttaki uyarı çıkıyor. Next'e basınca uyari çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Delete basıp tekrar deneyin.
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #42 southwest dedi: Delete basıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Youtubda birkaç video gördüm bu hatayla ilgili. Artı 0 Eksi
southwest dedi: Delete basıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Youtubda birkaç video gördüm bu hatayla ilgili.
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #43 Disk bölerken hata yapmışsınız. Sırasıyla: "Shift + F10" basın. CMD'ye "diskpart" yazın. "list disk" yazın. "select disk 0" yazın. "list volume" yazın ve ekran görüntüsü gönderin. Artı 0 Eksi
Disk bölerken hata yapmışsınız. Sırasıyla: "Shift + F10" basın. CMD'ye "diskpart" yazın. "list disk" yazın. "select disk 0" yazın. "list volume" yazın ve ekran görüntüsü gönderin.
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #44 southwest dedi: Disk bölerken hata yapmışsınız. Sırasıyla: "Shift + F10" basın. CMD'ye "diskpart" yazın. "list disk" yazın. "select disk 0" yazın. "list volume" yazın ve ekran görüntüsü gönderin. Genişletmek için tıkla... Bunlar çıktı. Dosya Ekleri 20220801_171135.jpg 81,4 KB · Görüntüleme: 37 20220801_171146.jpg 69,3 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
southwest dedi: Disk bölerken hata yapmışsınız. Sırasıyla: "Shift + F10" basın. CMD'ye "diskpart" yazın. "list disk" yazın. "select disk 0" yazın. "list volume" yazın ve ekran görüntüsü gönderin. Genişletmek için tıkla... Bunlar çıktı.
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #45 bilekadam2 dedi: Bunlar çıktı. Genişletmek için tıkla... select volume 1 format fs=ntfs quick Artı 0 Eksi
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #46 southwest dedi: select volume 1 format fs=ntfs quick Genişletmek için tıkla... Bunu mu yazacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #47 bilekadam2 dedi: Bunu mu yazacağım? Genişletmek için tıkla... Evet, sırasıyla. Artı 0 Eksi
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #48 southwest dedi: Evet, sırasıyla. Genişletmek için tıkla... Yazdım. 100 percent completed yazdı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
KS KS southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #49 bilekadam2 dedi: Yazdım. 100 percent completed yazdı. Genişletmek için tıkla... "DiskPart successfully formatted the volume" Eğer bu yazı çıktıysa CMD ekranını kapatın ve disk seçme kısımından tekrar fotoğraf paylaşın. Artı 0 Eksi
bilekadam2 dedi: Yazdım. 100 percent completed yazdı. Genişletmek için tıkla... "DiskPart successfully formatted the volume" Eğer bu yazı çıktıysa CMD ekranını kapatın ve disk seçme kısımından tekrar fotoğraf paylaşın.
bilekadam2 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #50 southwest dedi: "DiskPart successfully formatted the volume" Eğer bu yazı çıktıysa CMD ekranını kapatın ve disk seçme kısımından tekrar fotoğraf paylaşın. Genişletmek için tıkla... Gene aynı. Kurulum ekranından çıkıp tekrar kurulumu başlatırsam düzelir mi? Dosya Ekleri 20220801_172318.jpg 44,3 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
southwest dedi: "DiskPart successfully formatted the volume" Eğer bu yazı çıktıysa CMD ekranını kapatın ve disk seçme kısımından tekrar fotoğraf paylaşın. Genişletmek için tıkla... Gene aynı. Kurulum ekranından çıkıp tekrar kurulumu başlatırsam düzelir mi?