Windows 10 LTSC 2019 etkinleştirmesi geçici mi?

Kayra Han

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selam. Şu an Windows 10 LTSC 2019 kullanıyorum. İnternet Archive'den ISO bulup kurdum, ardından CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla bu komutları yazarak etkinleştirdim:

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /ipk M7XTQ-FN8p6-ttkyv-9D4CC-J462D

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /skms kms.msgang.com

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /ato

Bu kodları yazdım ve Windows etkinleşti. ChatGPT'ye sorduğumda bu yöntemin KMS olmadığını söyledi. İnternette ise buna benzer yöntemlerin KMS olduğunu, kalıcı olmadığını söylüyorlar. Bu yöntem KMS mi yani geçici mi?

Dostlar selam. Şu an Windows 10 LTSC 2019 kullanıyorum. İnternet Archive'den ISO bulup kurdum, ardından CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla bu komutları yazarak etkinleştirdim:

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /ipk M7XTQ-FN8p6-ttkyv-9D4CC-J462D

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /skms kms.msgang.com

Cscript //nologo %windir%\system32\slmgr.vbs /ato

Bu kodları yazdım ve Windows etkinleşti. ChatGPT'ye sorduğumda bu yöntemin KMS olmadığını söyledi. İnternette ise buna benzer yöntemlerin KMS olduğunu, kalıcı olmadığını söylüyorlar. Bu yöntem KMS mi yani geçici mi?

Yapay zekanın her dediğine inanmayın ve tekrar format atın KMS kullanmayın cihazınıza zarar verebilir.

041F diye bir dosya açılıyor dosyanın içinde de slmgr yapılandırması var hocam isterseniz dosyayı atabilirim.

Komutu girince böyle bir uyarı vermesi lazım resim olarak yollar mısınız?

1756977141971.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı