Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 24 Haziran 2023 #1 Sistemim UEFI desteklemiyor. Hep Rufus'tan MBR yapıp kuruyorum Windows'ları ama bazıları hata veriyor. Bu sürümün MBR uyumlusu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Sistemim UEFI desteklemiyor. Hep Rufus'tan MBR yapıp kuruyorum Windows'ları ama bazıları hata veriyor. Bu sürümün MBR uyumlusu var mı?
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 617 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 Ben de LTSC 2019 kullanıyorum ve benim de MBR. Bu forum üzerinden bulup indirmiştim, ingilizce bir site üzerinden. Ama güvenilir. Araştır. Artı 0 Eksi
Ben de LTSC 2019 kullanıyorum ve benim de MBR. Bu forum üzerinden bulup indirmiştim, ingilizce bir site üzerinden. Ama güvenilir. Araştır.
KS KS Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 24 Haziran 2023 #3 LeqendLash dedi: Ben de LTSC 2019 kullanıyorum ve benim de MBR. Bu forum üzerinden bulup indirmiştim, İngilizce bir site üzerinden. Ama güvenilir. Araştır. Genişletmek için tıkla... Türkçe dil desteği var mı? Ve link verme şansın var mı? Artı 0 Eksi
LeqendLash dedi: Ben de LTSC 2019 kullanıyorum ve benim de MBR. Bu forum üzerinden bulup indirmiştim, İngilizce bir site üzerinden. Ama güvenilir. Araştır. Genişletmek için tıkla... Türkçe dil desteği var mı? Ve link verme şansın var mı?
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 617 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 Türkçe dil desteği yok. Link şuan veremem, çünkü hangi konuda verildi bu link inan hatırlamıyorum. Aylar oldu yükleyeli. Sosyal'de araştır, mutlaka bulursun. Ama ingilizce kaynak olduğu için türkçe dil desteğinin olmaması sıkıntı yaratabilir. Artı 0 Eksi
Türkçe dil desteği yok. Link şuan veremem, çünkü hangi konuda verildi bu link inan hatırlamıyorum. Aylar oldu yükleyeli. Sosyal'de araştır, mutlaka bulursun. Ama ingilizce kaynak olduğu için türkçe dil desteğinin olmaması sıkıntı yaratabilir.