Windows 10 LTSC 2021 (21h2) geçmek mantıklı mı?

MC_Yıkık

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben şu anda Windows 10 Pro 22H2 64-bit kullanıyorum, maalesef 2025'te sona erecek ve ben Windows 11'e çok hoşuma gitmedi. O yüzden böyle sürüm varmış. Kurmadan önce nasıl olduğunu, normal Windows 10'dan iyi mi? Stabil olduğunu söylüyorlar. İş ve oyun için kullanılır mı? Bu donanımlar sıkıntı olur mu?

Donanımlarım şunlardır:
CPU: Intel Core I7-11H800
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti laptop GPU.
depolama: 1TB M.2 SSD.
RAM: 32 GB.

(Bulunan donanımların Driver'ları hepsi güncel)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sona ermesi Windows 10'un kullanılamayacağı anlamına gelmiyor. Sadece güvenlik açıkları olabileceğini söylüyor. Temiz kullandığınız sürece desteği komple kesilene kadar kullanabilirsiniz. Windows 7'nin desteği bile daha yavaş yavaş kesilmeye başladı şu anda. Çoğu programı hala açıyor kullanabiliyorsunuz.

Merhaba, ben şu anda Windows 10 Pro 22H2 64-bit kullanıyorum, maalesef 2025'te sona erecek ve ben Windows 11'e çok hoşuma gitmedi. O yüzden böyle sürüm varmış. Kurmadan önce nasıl olduğunu, normal Windows 10'dan iyi mi? Stabil olduğunu söylüyorlar. İş ve oyun için kullanılır mı? Bu donanımlar sıkıntı olur mu?

Donanımlarım şunlardır:
CPU: Intel Core I7-11H800
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti laptop GPU.
depolama: 1TB M.2 SSD.
RAM: 32 GB.

(Bulunan donanımların Driver'ları hepsi güncel)
Normalde o sistemde Windows 11 çok iyi gider ancak belli ki sevememişsiniz. Ben Debian kullanıyorum, gayet güzel. Linux öneririm. Ha, Linux sevmem derseniz Windows 10 kullanabilirsiniz yine. Sadece güvenlik desteği bitecek, kaspersky antivirüs kursanız 2028'e kadar gider. Windows 7'nin bile desteği bitti ancak hala çoğu uygulamayı veya eski sürümleri kullanabiliyorsunuz.

Win 10 Iot 21h2 kullanıcısıyım Haziran 2024 de destek sona erdi. Sistemler bu tarihten sonra kendiliğinden 22h2 sürümüne güncellendi. Ben de bu sürümü geçen hafta kurdum birkaç güne Win 11'e geçebilirim artık alışırsak iyi olur bence :)

Sistem boştayken kullanım oranını bırakıyorum

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 63

Technopat Haberler

Geri
Yukarı