Windows 10 LTSC 21 vs ReviOS 22H2

• Konuyu başlatan swa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 922

swa

Hectopat
RAM
2x8 GB DDR3 1600 MHz
SSD veya HDD modeli
240 GB SATA 2 SANDİSK SSD VE 1 TB WD BLUE HDD
Ekran kartı
GTX 1050 Tİ ASUS
Anakart
ZX-H61C
İşlemci
İ5 3570
Sistemimde hangisi daha stabil olur? Daha çok oyun için kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimde hangisi daha stabil olur? Daha çok oyun için kullanıyorum.

Bu sistemde düz 10 kullanın, 1 FPS için böyle sürümlere geçmeyin, ama illa kullanacağım diyorsanız LTSC en mantıklısı, çünkü resmi bir sürüm.

1 FPS mi? Nalaka ya siz bilmeden konuşmasanız mı?

? Bu yıl içinde toplam 8 tane LTSC sürümü denedim, 2 tanede ReviOS AtlasOS tarzı işletim sistemi denedim, öyle 10 15 FPS fark etmiyor 2 FPS fark etti sadece(hem LTSC'de hem de Custom oslarda). Sence 2 FPS için bilgilerini başkalarına vermek değer mi? Açık kaynaklı olması bir şeyi değiştirmiyor, yine de adam istediği an verilerine ulaşabilir. LTSC resmi sürüm o yüzdende LTSC öneriyorum. Lütfen "bilmeden" millete sallamayınız.

? Bu yıl içinde toplam 8 tane LTSC sürümü denedim, 2 tanede ReviOS AtlasOS tarzı işletim sistemi denedim, öyle 10 15 FPS fark etmiyor 2 FPS fark etti sadece(hem LTSC'de hem de Custom oslarda). Sence 2 FPS için bilgilerini başkalarına vermek değer mi? Açık kaynaklı olması bir şeyi değiştirmiyor, yine de adam istediği an verilerine ulaşabilir. LTSC resmi sürüm o yüzdende LTSC öneriyorum. Lütfen "bilmeden" millete sallamayınız.
Açık kaynaklı olması bir şey ifade etmiyor mu? Kaynak kodları github'da. Eğer bir arka kapı filan varsa tespit edilmez mi? Ayrıca ReviOS'ta veya AtlasOS'ta geliştiricilerin dediğiniz gibi istedikleri an nasıl verilere ulaşabileceğini gösterebilir misiniz? Öyle bişey olsa kimse kullanmaz ki?

Açık kaynaklı olması bir şey ifade etmiyor mu? Kaynak kodları GitHub'da. Eğer bir arka kapı filan varsa tespit edilmez mi? Ayrıca ReviOS'ta veya AtlasOS'ta geliştiricilerin dediğiniz gibi istedikleri an nasıl verilere ulaşabileceğini gösterebilir misiniz? Öyle bir şey olsa kimse kullanmaz ki?

O kodları okuyan birisi yoktur buna emin ol. Ayrıca böyle sistemler neredeyse her şeyi devre dışı bıraktığı için bir açık çıkması çok muhtemel, emin ol birkaç FPS için böyle şeyler kullanmaya değmez, git LTSC kullan. Hem merak edip AtlasOS kullandığımda işlemci fanı en yüksek hızda kullanılıp işlemci %99'da kullanılıyordu :D sence şu üstteki davranış başka hiçbir Windows sürümünde olmaz iken bunda olması normal mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı