Windows 10 LTSC 21H2 performans düşüklüğü yaşatır mı?

Selam şu an Ghost Spectre Windows 10 1703 patato Edition'dan yazıyorum. 1.5 yıldır kullanıyorum 1 hata ile karşılaşmadım gayet güvenli. Oyun da oynatıyor. Link istersen atarım.

Önceden Ghost Spectre kullanıyordum evet ama benim sorunum performans değil uyumluluk CS:GO mesela her iki sürümde eski olduğu için garip şekilde sorunlar oluyor oynayamıyorum oyunu veya çok hata alıyorum şu an 21h2LTSC Rufus ile yazdırıyorum kurunca tekrar dönüş yapacağım nasıl olduğuna dair linkinde atarsanız çok iyi olur hocam teşekkürler şimdiden.

Not: Windows 7 kullanıyordum CS sorunsuzdu.

Önceden Ghost Spectre kullanıyordum evet ama benim sorunum performans değil uyumluluk CS:GO mesela her iki sürümde eski olduğu için garip şekilde sorunlar oluyor oynayamıyorum oyunu veya çok hata alıyorum şu an 21h2LTSC Rufus ile yazdırıyorum kurunca tekrar dönüş yapacağım nasıl olduğuna dair linkinde atarsanız çok iyi olur hocam teşekkürler şimdiden.

Not: Windows 7 kullanıyordum CS sorunsuzdu.
Hocam o zaman Ghost Spectre 1909 sürümü öneririm. Daha sonraki sürümlerde (sanırım sizde 4 gb ram ve hdd var) kasma donma yaşarsınız. Ayrıca oyunu uyumluluk modunda açın.

En iyi Windows sürü müdür? 2 GB RAM ve SSD ile kasmadan 10 tane uygulama açıyorum.

Bu arada evet cidden harika bir şey ilk PC topladığımda bilgisayarım daha tam değildi 1GB RAM kullanmak zorundaydım NFSMW2012 oynuyordum 1GB RAM ile öyle bir işletim sistemi.

Hocam o zaman Ghost Spectre 1909 sürümü öneririm. Daha sonraki sürümlerde (sanırım sizde 4 GB RAM ve HDD var) kasma donma yaşarsınız. Ayrıca oyunu uyumluluk modunda açın.

Bakalım hocam şu offical Enterprise'i deneyim bir sonuçları Max 1 saat içerisinde aktarırım.

Hocam o zaman Ghost Spectre 1909 sürümü öneririm. Daha sonraki sürümlerde (sanırım sizde 4 GB RAM ve HDD var) kasma donma yaşarsınız. Ayrıca oyunu uyumluluk modunda açın.

1909 linkini atabilir misin?

Bu arada evet cidden harika bir şey ilk PC topladığımda bilgisayarım daha tam değildi 1GB RAM kullanmak zorundaydım NFSMW2012 oynuyordum 1GB RAM ile öyle bir işletim sistemi.

Bakalım hocam şu offical Enterprise'i deneyim bir sonuçları Max 1 saat içerisinde aktarırım.

1909 linkini atabilir misin?
1.99 GB folder on MEGA Sadece mega linki vardi.

Hocam onlar Windows'u kullanılmaz hale getiriyor. Türk malına güven olmaz. O dediğiniz editleri de türkler yapıyor.

Hocam kurdunuz mu Windows 10 1909 Ghost Spectre olanı?

Konuda bahsettigim ISO'u kurdum daha demin.Sonuçlar böyle şu an gayet stabil çalışıyor

Windows 10 LTSC 21H2 yükledim kullanımlar böyle şu an arkadaşlar.​

Dosya Ekleri

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    71,8 KB · Görüntüleme: 47
  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    71,8 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı