5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 24 Eylül 2023 #21 lakebodom dedi: Konuda bahsettigim ISO'u kurdum daha demin.Sonuçlar böyle şu an gayet stabil çalışıyor Windows 10 LTSC 21H2 yükledim kullanımlar böyle şu an arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan kullandığım boşta 600mb.
lakebodom dedi: Konuda bahsettigim ISO'u kurdum daha demin.Sonuçlar böyle şu an gayet stabil çalışıyor Windows 10 LTSC 21H2 yükledim kullanımlar böyle şu an arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan kullandığım boşta 600mb.
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #22 lakebodom dedi: Konuda bahsettigim ISO'u kurdum daha demin.Sonuçlar böyle şu an gayet stabil çalışıyor Windows 10 LTSC 21H2 yükledim kullanımlar böyle şu an arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İnternette girer ama o kadar ram in sadece 2.5 ini kullanabiliyorsunuz.
lakebodom dedi: Konuda bahsettigim ISO'u kurdum daha demin.Sonuçlar böyle şu an gayet stabil çalışıyor Windows 10 LTSC 21H2 yükledim kullanımlar böyle şu an arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İnternette girer ama o kadar ram in sadece 2.5 ini kullanabiliyorsunuz.
lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #23 569992 dedi: Hocam şu an kullandığım boşta 600 MB. Genişletmek için tıkla... Ghosta geçiyorum ben delireceğim bunu yaptım kapanıp duruyor lisans anahtarı sorunu yüzünden en azından 600 MB RAM yer mis gibi akarım sağ olasın. Metro1234 dedi: Hocam çok merak ettim link atar mısınız? Sanal makinede denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi kullanmayı düşünüyorum?
569992 dedi: Hocam şu an kullandığım boşta 600 MB. Genişletmek için tıkla... Ghosta geçiyorum ben delireceğim bunu yaptım kapanıp duruyor lisans anahtarı sorunu yüzünden en azından 600 MB RAM yer mis gibi akarım sağ olasın. Metro1234 dedi: Hocam çok merak ettim link atar mısınız? Sanal makinede denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi kullanmayı düşünüyorum?
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #24 lakebodom dedi: Denediniz mi kullanmayı düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır deneyemedim siz deneyin bence.
lakebodom dedi: Denediniz mi kullanmayı düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır deneyemedim siz deneyin bence.
lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #25 Metro1234 dedi: Hayır deneyemedim siz deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Biraz daha araştırcam bu Ghost sürümlerini Metro1234 dedi: Hayır deneyemedim siz deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi araştırma yaptım 2004 olan daha performanslı onu kuracağım hatta buraya bir konuda açarım nasıl olduğuna dair işletim sisteminin. İşletim sistemini kurdum şu an ekran kartı driver yüklüyorum sonra oyun testine gececegim sonuçları atacağım. Dosya Ekleri image.jpg 56,5 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 25 Eylül 2023
Metro1234 dedi: Hayır deneyemedim siz deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Biraz daha araştırcam bu Ghost sürümlerini Metro1234 dedi: Hayır deneyemedim siz deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi araştırma yaptım 2004 olan daha performanslı onu kuracağım hatta buraya bir konuda açarım nasıl olduğuna dair işletim sisteminin. İşletim sistemini kurdum şu an ekran kartı driver yüklüyorum sonra oyun testine gececegim sonuçları atacağım.