Windows 10 LTSC 22H2 mevcut mu?

zibizeretta

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımda yer açmak ve performans kazanmak için LTSC'ye geçtim. Adobe Photoshop güncellemesi için windows 10 22H2 istiyor.
- Windows 10 LTSC 22H2'yi windows update ile yükleyemedim. Manuel olarak indirip yükleyebileceğim bir link var mı?
- Windows 10 LTSC 21H2 üzerine , windows 10 22H2 yükleyebilir miyim? (temiz kurulum yapmadan)

Monster Abra A7 V5.2

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bilgisayarımda yer açmak ve performans kazanmak için LTSC'ye geçtim. Adobe Photoshop güncellemesi için windows 10 22H2 istiyor.
- Windows 10 LTSC 22H2'yi windows update ile yükleyemedim. Manuel olarak indirip yükleyebileceğim bir link var mı?
- Windows 10 LTSC 21H2 üzerine , windows 10 22H2 yükleyebilir miyim? (temiz kurulum yapmadan)

Monster Abra A7 V5.2
ISO dosyasını indirip onun içindeki exe ile yükseltebilirsiniz fakat programlarınız falan silinecek büyük miktarda. Edisyon değiştiren updatelerde siliyor Windows.

Normal update eder gibi ediyor ve bitiyor. 10 LTSCden 11 Home sürüme (elimde o lisans vardı sonra pro ettim, anlayacağınız iyice yalama oldu :D) yükseltmiştim ben, şu an hala kullanıyorum takır takır.

Hocam IOT Enterprise atmışsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı