Windows 10 LTSC ile Windows 10 Pro/Home arasında fark var mı?

Krex

Centipat
Daha fazla  
Tek bildiğim fark pro/home kullanırken gereksiz uygulamaların daha fazla olması yazılım olarak bir fark var mı?

Daha sade gibi gözükse de ben oyun performansında %1 bile farkı hissetmedim. Tamamen psikolojik artısı var o kadar.

Daha sade gibi gözükse de ben oyun performansında %1 bile farkı hissetmedim. Tamamen psikolojik artısı var o kadar.

Oyun performansı olarak sorun yaşamam ikisinde de sistemim kötü değil eğer daha az yoruyorsa bilgisayarı LTSC kullanacağım boşa yormak istemiyorum sistemi.

Oyun performansı olarak sorun yaşamam ikisinde de sistemim kötü değil eğer daha az yoruyorsa bilgisayarı LTSC kullanacağım boşa yormak istemiyorum sistemi.

Windows 10 Home kullanın daha iyi LTSC sürümünü geçenlerde kullandım pek bir farkını göremedim.

Daha az yorması diyebilmek zor. Hani extra özellik yok. Sonuç olarak arka planda sen o tür uygulamaları, normalde de açmayacaksan, Pro sürümünde de sana bir zararı olmayacaktır.

Ben atlas os kullanıyorum, istersen sen de kullan. Ama sistemin iyiyse, o kadar da kasanın gereği yok.

Tecrübeye dayanarak söylüyorum. Her türlü os denedim, Linux sürümleri dahi. Hatta android X86 bile. Yani sistemin iyiyse bence gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı