Windows 10 LTSC ISO dosyası nereden indirilir?

mertnobre

Picopat
Windows 11'in aptal hatalarından bıktım ve okulum için gerekli programlar olduğu için maalesef Linux kullanamıyorum. Windows 10 LTSC yükleyeceğim. ISO dosyasını nereden bulabilirim? Ve güvenlik güncellemesi almaya devam edecek mi bilgilendirebilir misiniz?

Teşekkürler, LTSC güvenlik güncellemesi almaya devam edecek mi bilginiz var mı?
LTSC zaten uzun süreli destek kanalı anlamına geliyor, LTSC 2021 sürümü 2027'ye kadar, IoT LTSC sürümü 2032'ye kadar destek alıyor. Ayrıca düz LTSC'yi kurduktan sonra IoT key girerek IoT'a çevirebilirsiniz.

LTSC zaten uzun süreli destek kanalı anlamına geliyor, LTSC 2021 sürümü 2027'ye kadar, IoT LTSC sürümü 2032'ye kadar destek alıyor.

Hangisini indirmemi önerirsiniz? Performans olarak artış olacaksa 2021 sürümünü yükleyebilirim. 8 GB RAM mevcut şu an günlük kullanımda 5GB altına inmiyor boşta 3-4 GB arası gidiyor.

Hangisini indirmemi önerirsiniz? Performans olarak artış olacaksa 2021 sürümünü yükleyebilirim. 8 GB RAM mevcut şu an günlük kullanımda 5 GB altına inmiyor boşta 3-4 GB arası gidiyor.
2021'i kurun geçin. 2024 sürümü Windows 10 değil de 11 tabanlı olduğu için önermedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı